Lewapiks Napisano Niedziela o 20:51 Napisano Niedziela o 20:51 (edytowane) Witam jestem nowym użytkownikiem i mam pytanie odnośnie mojej nowej zabawki na dojazdy do pracy czyli elektrykia Unibike Energy GTS. Mianowicie chodzi mi o odblokowanie roweru do prędkości 30 - 35 km. Może ktoś ma jakiś sposób (nie interesuje mnie przeniesienia czujnika kadencji). Raczej wolałbym to zrobić z poziomu jakiejś aplikacji. O speedboxie myślałem, ale 1000 zł za ten bajer raczej na razie mnie nie przekonuje. Może coś doradzicie. I druga sprawa, mam automatyczną elektroniczną zmianę biegów, która na podjazdach redukuje przełożenia podczas pedałowania pod obciążeniem czyli jest dosyć nieprzyjemny dźwięk. Po płaskim wszystko chodzi płynnie. Czy piasta w Unibajku Nexus 5 DI2 jest wytrzymała na zmianę przełożeń pod obciążeniem, czy lepiej na podjazdach i w trudniejszych warunkach jechać na manualu. I tu pytanie po co ten automat? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Edytowane Niedziela o 20:52 przez Lewapiks błąd
chudzinki Napisano Niedziela o 21:21 Napisano Niedziela o 21:21 (edytowane) On nie jest zablokowany. Jak będziesz szybciej kręcił pedałami to osiągniesz takie prędkości zupełnie za darmo. Edytowane Niedziela o 21:21 przez chudzinki 4
Mod Team sznib Napisano wczoraj o 07:39 Mod Team Napisano wczoraj o 07:39 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi