Janusz56 Napisano 18 Maja Napisano 18 Maja Brzmisz jakbyś cytował poradnik z gravel.love w którym zapomnieli dodać coś o uwzględnieniu ratio stack/reach. Dziwne ze nikt na bikefittingu nie wspomniał ze najpierw dopasowywuje się siodełko, a dopiero poźniej podnosi kierownice, skracanie mostka to ostateczność. Poza tym każdy jest inny na szczęście i to ze tobie cos odpowiada i pasuje to inny będzie się męczył. A co do dokumentacji i specyfikacji Sensy to tak niestety nie zwracają uwagi do wymiarów czy spisu użytych części, żeby się czegoś dowiedzieć to stawiają mocno na DIY. Cytuj
kaido2 Napisano 19 Maja Napisano 19 Maja 18 godzin temu, Mythek napisał: Ja uważam sensę za najlepszy tani karbon. Lepszy niż eskery na carbondzie. Skąd takie twierdzenie ? Cytuj
ernorator Napisano 19 Maja Napisano 19 Maja Znaczy, tak Sensa ma dobre ramy karbonowe, do tego stopnia, że ludzie je naprawiający mają taką opinię a nie mają takie np. o Treku A czy jest lepsza od Carbondy? (Esker 7/8) Carbonda robi i sprzedaje tysiące ram, są dziesiątki modeli rowerów różnych marek na ich ramach. https://www.ridinggravel.com/forum/?p=post%2Fchinese-carbon-gravel-build-carbonda-8254658%3Ftrail%3D6050 Ponad 6k stron o rowerach na ramach carbondy, znajdź złą opinię, ja nie znalazłem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi