smw44199 Napisano 8 Kwietnia Napisano 8 Kwietnia Samochód już dawno przestał być dobrem luksusowym stąd i większa liczba patologii na drogach, bo każdego stać na auto. Do tego większy ruch, więcej stresu i łatwo o spięcia. Cytuj
Mobic Napisano Niedziela o 11:46 Napisano Niedziela o 11:46 Kto tu miał pierwszeństwo? Ja jechałem ścieżką rowerową która jest przy drodze głównej z pierwszeństwem przejazdu. Samochód z prawej strony który mnie zmusił do zatrzymania wyjechał z drogi podporządkowanej. Trzeba bardzo uważać na ścieżkach rowerowych na samochody. Cytuj
Mobic Napisano Niedziela o 12:32 Napisano Niedziela o 12:32 Samochód z lewej strony zmusił mnie do zatrzymania tak powinno być. Cytuj
zekker Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Prawie na pewno ty miałeś. Nie widać jakie tam są znaki ale ty nie masz żadnego zobowiązującego do ustąpienia. Do tego klasyka przecinania się kierunków ruchu, czyli prawa wolna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi