CoolBreezeOne Napisano 18 Marca Napisano 18 Marca Nie opisywałem - bo co tu opisywać. Standardowa procedura. Jedyny myk to taki, że Sensa mam porty do prowadzenia przewodów tylko z lewej strony ramy. Trzeba się lekko nagimnastykować pancerzem jeśli manetka do droppera ma wylądować z lewej strony. Ale da się to elegancko ogarnąć. 1 Cytuj
michalr75 Napisano Czwartek o 09:55 Napisano Czwartek o 09:55 Patrzę na ten rower pod katem zakupu dla żony ale troche obawiam się ze rozmiar 17 sugerowany od wzrostu 164cm, przy właśnie takim wzroście będzie za duży. Ktoś ma jakieś doświadczenia w tej materii? Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano Czwartek o 18:08 Mod Team Napisano Czwartek o 18:08 Na 164 cm wzrostu, do sportowej jazdy, to okolice 15"... Po bułki może i 17" by uszło, choć osobiście bym poza 16" nie wychodził. Według mnie, do jazdy w terenie 17" jest dla osób z przedziału 170 -180 cm (choć niektórzy z przedziału 175 -180 cm jeżdżą pewnie na 19"). 1 Cytuj
Vimesss Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Podepnę się pod temat jeśli można - kupuję wspomniany tutaj "SENSA Fiori Evo Elite". Jaki rozmiar jesli mam 187 cm i przekrok 83 cm? Kalkulator niby mi wylicza 19'' - ale ktoś tutaj na forum przy 187cm brał 21'' i było idealnie mówił. Czy wierzyć jednak kalkulatorowi/producentowi? Nie mam możliwosci zmierzyć osobiście/na żywo. Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 10 godzin temu Mod Team Napisano 10 godzin temu Jeżeli dobrze zmierzyłeś przekrok, to na 21" może być problem... Z kolei chcąc ciut bardziej pochylonej pozycji, 19" może być wyjściowo za krótki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi