CoolBreezeOne Napisano 18 Marca Napisano 18 Marca Nie opisywałem - bo co tu opisywać. Standardowa procedura. Jedyny myk to taki, że Sensa mam porty do prowadzenia przewodów tylko z lewej strony ramy. Trzeba się lekko nagimnastykować pancerzem jeśli manetka do droppera ma wylądować z lewej strony. Ale da się to elegancko ogarnąć. 1 Cytuj
michalr75 Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Patrzę na ten rower pod katem zakupu dla żony ale troche obawiam się ze rozmiar 17 sugerowany od wzrostu 164cm, przy właśnie takim wzroście będzie za duży. Ktoś ma jakieś doświadczenia w tej materii? Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 9 godzin temu Mod Team Napisano 9 godzin temu Na 164 cm wzrostu, do sportowej jazdy, to okolice 15"... Po bułki może i 17" by uszło, choć osobiście bym poza 16" nie wychodził. Według mnie, do jazdy w terenie 17" jest dla osób z przedziału 170 -180 cm (choć niektórzy z przedziału 175 -180 cm jeżdżą pewnie na 19"). 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi