spidelli Napisano Wtorek o 03:47 Napisano Wtorek o 03:47 (edytowane) Tak na szybko, pomiędzy poranną kawą a kupą: Dwie czy trzy usługi ANT+, dongiel w hub USB, telefon do huba.... Może nawet bez tabletu się obejdzie Edytowane Wtorek o 03:48 przez spidelli 1 Cytuj
spidelli Napisano Wtorek o 05:49 Napisano Wtorek o 05:49 Nie zdążyłem TV włączyć a mam w ten hub HDMI podpięte (i zasilanie) więc jak to pójdzie a równolegle licznik Polara po BT to znaczy, że ten świat i tak zginie ale ja mam szanse na przetrwanie Cytuj
spidelli Napisano Wtorek o 18:58 Napisano Wtorek o 18:58 TV po kablu działa, jest nawet dźwięk ale mam wrażenie, że telefon się ciepły zrobił. Moja Xperia ma ponad 3 lata ale to wciąż 8 GB RAM... No nic, będzie zagadka do rozwiązania jesienią Cytuj
pecio Napisano 22 godziny temu Autor Napisano 22 godziny temu (edytowane) Możesz jeszcze pod TV podpiąć "malinkę " za parę złotych 😉 , tam wrzucić R i cieszyć się chomikiem wielkiego formatu 😁 Ja mam kilka "wycofanych" blaszanek jeszcze na XP i Win 7 . Na XP nic nie chodzi ale na windzie 7 mam zestaw garażowy Rouvy sparowany z z "wycofanym " "ledem" szajsunga 40 cali. Edytowane 22 godziny temu przez pecio Cytuj
spidelli Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Wczoraj właśnie taką refleksję miałem, że taki nowy nettop czy minipc za 1,8 koła peelenów to za dużo, ale za 500 - 800 można wyszarpnąć jakiś leżak na co najmniej i3 i 12 - 16 GB RAM - to już R uciągnie. Zacznę jednak od telefonu - jak się będzie grzał i dostawał czkawki to mogę: a) wymienić go na nowszy - to też mnie czeka niebawem więc będzie okazja; b) pójść w tablet; c) minipc z leżaków/zwrotów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi