spidelli Napisano wczoraj o 03:47 Napisano wczoraj o 03:47 (edytowane) Tak na szybko, pomiędzy poranną kawą a kupą: Dwie czy trzy usługi ANT+, dongiel w hub USB, telefon do huba.... Może nawet bez tabletu się obejdzie Edytowane wczoraj o 03:48 przez spidelli 1 Cytuj
spidelli Napisano wczoraj o 05:49 Napisano wczoraj o 05:49 Nie zdążyłem TV włączyć a mam w ten hub HDMI podpięte (i zasilanie) więc jak to pójdzie a równolegle licznik Polara po BT to znaczy, że ten świat i tak zginie ale ja mam szanse na przetrwanie Cytuj
spidelli Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu TV po kablu działa, jest nawet dźwięk ale mam wrażenie, że telefon się ciepły zrobił. Moja Xperia ma ponad 3 lata ale to wciąż 8 GB RAM... No nic, będzie zagadka do rozwiązania jesienią Cytuj
pecio Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Możesz jeszcze pod TV podpiąć "malinkę " za parę złotych 😉 , tam wrzucić R i cieszyć się chomikiem wielkiego formatu 😁 Ja mam kilka "wycofanych" blaszanek jeszcze na XP i Win 7 . Na XP nic nie chodzi ale na windzie 7 mam zestaw garażowy Rouvy sparowany z z "wycofanym " "ledem" szajsunga 40 cali. Edytowane 1 godzinę temu przez pecio Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi