Eathan Napisano Czwartek o 05:30 Napisano Czwartek o 05:30 A tak swoją drogą to appka do liczenia działa. Przy okazji zauważyłem jeszcze coś. Siadłem na chwile nad wodą i Varia co chwile pikała. Okazało się, że ona wykrywała ludzi spacerujących za rowerem. Tak ma być? Cytuj
gnomon Napisano Czwartek o 05:41 Napisano Czwartek o 05:41 (edytowane) Moim zdaniem takie cos powinno wypaśc na IFie prędkości minimalnej, zarówno varii jak i poruszających się obiektów, które detektuje...powinna iść spać i nie tracić prądu na głupoty. Ale może jest jakis ukryty scenariusz, typu staczający sie na kogos pojazd z podjazdu, w któremu strzelił ręczny Jesli jesteś plecami, możesz nie słyszeć że coś się zbliża i bedzie chciało cię taranować. Edytowane Czwartek o 05:45 przez gnomon Cytuj
Eathan Napisano Czwartek o 05:46 Napisano Czwartek o 05:46 @gnomon musimy się z @pecio na testy organoleptyczne umówić. Jeden ze scenariuszy wartych sprawdzenia to, czy varia wykryje siekierę goniącą Cię po minięciu kierowcy ubezpieczonego w PZU (tutaj pije do ostatniej akcji PZU) 2 Cytuj
pecio Napisano Czwartek o 06:56 Napisano Czwartek o 06:56 Nie ma problemu. Tylko ostrzegam , że od mnie dopiero po tygodniu wraca się do domu po takich testach organoleptycznych (później zaczniecie się udzielać w takim innym wątku 😁). A jak jeszcze mam ciskać ciupaską za Wami to nie wiem czy w ogóle wrócicie 😉🤣 Są dymy odnośnie trybu peleton i tego , że radar trzyma cały czas obiekt za sobą. Padały postulaty odnośnie progu detekcji prędkości. Na razie cisza. Trzeba to jakoś logicznie rozłożyć i przy tym nikomu nie dogodzisz . Najlepiej jakby zrobili opcję - chcesz , aktywujesz. Mnie osobiście to nie przeszkadza choć nie spotkałem się do obecnej chwili aby "ludź" aktywował radar. Po wychwyceniu tego problemu przez @Eathan muszę trochu dłużej postać w parku 😁. Jak mi dojdzie jeszcze tyle telemetrii w Connect co powyżej zademonstrował kolega @Eathan to na cztery godziny jazdy będzie osiem godzin analiz 😉 2 Cytuj
pecio Napisano Czwartek o 09:19 Napisano Czwartek o 09:19 Z przykrością potwierdzam obserwacje kolegi @Eathan. Jeden osobnik - jedna motorynka, zbita grupa ludzi dalej jako jedna motorynka, przysadzisty pieseł szukający miejsca na klocka też jest motorynką. Obiekty poruszały się całkiem nieśpiesznie. Pod tym względem "ciapate z G " trochu nadgorliwie podeszli do tematu detekcji. 1 Cytuj
pecio Napisano Czwartek o 14:10 Napisano Czwartek o 14:10 (edytowane) Kochani Panowie robi się bardzo " piknie" ............Garmin otworzył secure BLE Nie będzie potrzeby robienia " mostów" ANT+ i innych podchodów.Teraz to nawet Brytony, Magenki , Wahoo , itp będą mogły mieć te bajery z pasami ruchu i kategoriami obiektów.👏 Edytowane Czwartek o 14:17 przez pecio 1 Cytuj
pecio Napisano Czwartek o 19:25 Napisano Czwartek o 19:25 Zobaczymy bo sytuacja dalej jest rozwojowa . Razem z tym pojawiają się ciemne chmury . Cały czas obserwuję w którym kierunku to pójdzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi