Skocz do zawartości

[Przerzutka przednia] czym się różnią?

jarek74

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dokładnie, bo producenci tną koszty żeby móc sprzedać taniej - choć nie zawsze tak jest. Jak jest w tym przypadku musiałby się wypowiedzieć ktoś kto używał obu modeli.

Napisano

"Ja uważam, że dyskusja na temat jakości Clarisa jest sama w sobie nieco nad wyrost... :D"  Wiem,że to żada rewelcja Claris. Ale po .1 nie każdego stać na szosę za 5 czy 12tys. 2. I z tego co pamiętam to a tym forum przed kupnem pytałem co to jest warte -odpowiedz padła ,że jest ok. Ale nie ma żalu do nikogo. Jeżdżę na tym już 4lata i sporo km nabite. Może kiedyś pozwole sobie na cos lepszego..

Napisano

Chodziło mi o to, że Claris to podstawowa grupa i nie ma co oczekiwać w niej najnowszych technologii i materiałów. Nic więcej. Każdy jeździ na czym potrzebuje lub na co go stać. Nie wszyscy muszą mieć Dura-Ace Di2. :)

Napisano
3 godziny temu, jarek74 napisał:

"Ja uważam, że dyskusja na temat jakości Clarisa jest sama w sobie nieco nad wyrost... :D"  Wiem,że to żada rewelcja Claris. Ale po .1 nie każdego stać na szosę za 5 czy 12tys. 2. I z tego co pamiętam to a tym forum przed kupnem pytałem co to jest warte -odpowiedz padła ,że jest ok. Ale nie ma żalu do nikogo. Jeżdżę na tym już 4lata i sporo km nabite. Może kiedyś pozwole sobie na cos lepszego..

I tak trzymaj. Liczy się to że jeździsz, a czym to sprawa drugorzędna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...