pzpz Napisano 25 Października 2023 Napisano 25 Października 2023 Panie i Panowie, zapadła decyzja o sprzedaży starego roweru. Mam go kilkanaście lat, nie ma wielu naklejek. Czy jesteście w stanie zidentyfikować markę/model i w przybliżeniu wycenić (czy jest to wartość złomu, czy może coś wartosciowego). Jedyne, co mogę powiedzieć, to: rama 21", hamulce tarczowe hydrauliczne, oznaczenie "blackcomp" na kilku podzespołach, mocno średni stan wizualny. Wszystkie szczególne oznaczenia starałem się uchwycić na zdjęciach - jeśli mogę przez dysk Google: https://drive.google.com/drive/folders/1DPyuxL7baBDjiSphKerCTNA4kHEQHYL9
Mihau_ Napisano 25 Października 2023 Napisano 25 Października 2023 Jak go umyjesz to moooooże ktoś da nawet 2 stówy
pzpz Napisano 25 Października 2023 Autor Napisano 25 Października 2023 Dzięki, przynajmniej będę wiedział z czym mam do czynienia
TheJW Napisano 25 Października 2023 Napisano 25 Października 2023 Skąd jesteś? Może wziąłbym go na zimowe dojazdy do roboty po syfie. 🤔
pzpz Napisano 25 Października 2023 Autor Napisano 25 Października 2023 Białystok - w zasadzie w kwestii dojazdów w grę wchodziłoby całe podlaskie, ewentualnie wschodnie Mazowsze
TheJW Napisano 25 Października 2023 Napisano 25 Października 2023 Eee, to więcej wydam na paliwo... 😜
ArtGD Napisano 26 Października 2023 Napisano 26 Października 2023 Dużo napisów Shimano i hydraulika, więc na wiosnę wystawiłbym za 500 zł z dopiskiem do negocjacji
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.