Skocz do zawartości

[Wypożyczalnia rowerów] polecane marki

Zygy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie liczy się marka tylko maksymalna prostota i pancerność

Poszukaj sobie na olx czy ktoś się nadal nie pozbywa rowerów miejskich z Krakowa - znajdziesz pod "wavelo". Napęd na wale kardana, nie do zajechania

Napisano

Dzięki, fajna opcja w fajnych pieniądzach ale chciał bym jeszcze znaleźć opcję nowego, pancernego roweru bo sprzęt mógł by być leasingowany.

Napisano

Jeśli zakładasz wypożyczalnię, to raczej szukaj bezpośrednich kontaktów z producentami, a nie w sklepach. Jak wypożyczalnia z człowiekiem i kaucją na karcie czy sprawdzaniem dokumentów, to jeszcze mogą być standardowe rowery, ale jak jakaś automatyczna, to powinny być z rozwiązaniami custom - minimum malowaniem, ale raczej dedykowaną ramą i sprytnym doborem części. 

Do wypożyczalnie miejskiej to ważna prostota i koszt utrzymania - na pewno bez zewnętrznych przerzutek. Dobrze jak hamulce torpedo albo rolkowe. Nawet taka rzecz jak siodło na zacisk jest ważne. Firma jest bardziej funkcją rabatu i umowy serwisowej.

Napisano

Jeździł ktoś z was rowerami 'wavelo'? Zastanawia mnie wygoda takiego roweru bo ktoś mi powiedział, że może i bezobsługowe ale niewygodne.

Napisano
2 godziny temu, Zygy napisał:

Jeździł ktoś z was rowerami 'wavelo'? Zastanawia mnie wygoda takiego roweru bo ktoś mi powiedział, że może i bezobsługowe ale niewygodne.

Ja nigdy nie korzystałem z wypożyczalni, ale gdybym musiał to priorytetem byłby dla mnie komfort, ale samego procesu wypożyczenia i zwrotu oraz cena. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...