MIFOREQ Napisano 31 Lipca 2023 Napisano 31 Lipca 2023 (edytowane) Cześć Szukam czegoś w stylu systemu knock block tak jak to ma trek ale uniwersalnego żebym mógł założyć to do siebie. Chciałbym żeby dało sie skręcic kierownice o 160/170° w prawo i to samo w lewo oraz żeby było montowane gdzieś do sterów. Rower Giant trance 1 z 2k19. LINK DO CZEŚCI ROWERU: https://www.giantbikespares.com/browse_by_model/2019-Trance-1 Chkdzi mi o coś w tym stylu tylko zeby kąt skrętu byl troche większy bo tam jest w okolicach 90°: Minuta 2:12 na filmiku Edytowane 31 Lipca 2023 przez MIFOREQ Cytuj
Mod Team bogus Napisano 31 Lipca 2023 Mod Team Napisano 31 Lipca 2023 Poszukaj sterów Acros. Kiedyś widziałem model z ogranicznikiem skrętu chyba do 135 stopni. Niestety teraz nie mogę znaleźć tych sterów. Cytuj
Maciorra Napisano 31 Lipca 2023 Napisano 31 Lipca 2023 A tak z czystej ciekawości po co Ci to? Skoro to Trance, to raczej nie masz tam mostka z jakimś ekstremalnym kątem na minusie? Coś Ci koliduje z ramą? Cytuj
MIFOREQ Napisano 1 Sierpnia 2023 Autor Napisano 1 Sierpnia 2023 @Maciorrabardzie chodzi mi o linki zebym przy glebie nie urwal czy cos bo nie sa za dlugie Cytuj
Maciorra Napisano 1 Sierpnia 2023 Napisano 1 Sierpnia 2023 (edytowane) Czy w takim razie nie lepiej temat ugryźć od strony pancerzy? Przewód przedniego hamulca nie powinien być problemem. Linki i pancerze od przerzutki i myk myka i tak warto wymienić od czasu do czasu na nowe czyste i pachnące. Zostaje wymiana przewodu tylnego hamulca i masz problem rozwiązany bez użycia fikuśnych sterów. Edytowane 1 Sierpnia 2023 przez Maciorra Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi