Chociemir Napisano 3 Kwietnia 2024 Napisano 3 Kwietnia 2024 Instrukcja niepotrzebna, to fakt. Natomiast Tufo powinno dołączać do opon coś na uspokojenie, żeby można było złagodzić stres przy kolejnych przebiciach...
kipcior Napisano 3 Kwietnia 2024 Napisano 3 Kwietnia 2024 To trzeba wersje HD kupić. Ja nadal swojego Swampero nie przebiłem.
Chociemir Napisano 3 Kwietnia 2024 Napisano 3 Kwietnia 2024 Ciekawe czy przy okazji wersji HD Tufo poprawiło opony również pod względem problemów z ich osadzeniem na niektórych obręczach w przypadku systemu bezdętkowego.
kipcior Napisano 3 Kwietnia 2024 Napisano 3 Kwietnia 2024 Swampero HD weszły mi wyjątkowo łatwo, chyba jak żadne inne. Ale ja akurat z Thundero też nie toczyłem jakichś wielkich bojów z zakładaniem, a wiem że u niektórych sprawiały problemy.
Chociemir Napisano 3 Kwietnia 2024 Napisano 3 Kwietnia 2024 Tak, z założeniem nie było problemów...Tyle, że ja piszę o osadzeniu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.