Skocz do zawartości

[4000] uniwersalny- jaki rower kupic?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej!

Poszukuje roweru, do 4000 pln 

Jestem totalnym amatorem i sie nie znam :) Konkretniej, poszukuje roweru do uniwersalnej jazdy tj. czasami po jakims lesie, czasem po asfalcie :)

Co polecicie? 

Napisano

najbardziej "uniwersalnym" rowerem jest rower crossowy, może nie za 4k ale trochę ponad kupisz giant roam 1, warto dorzucić do powietrznego widelca i sensownego napedu

Napisano

Co to za model kolego? :)

Panowie, jaki rozmiar ramy na 183 cm wzrostu oraz ok. 90kg wagi? :)

Jestem totalnie zielony... Giant roam 1 mnie zainteresowal, ale nie wiem w jaki rozmiar celowac. Zaczynam swoja przygode z rowerami 

Napisano
Cytat

Giant roam 1 mnie zainteresowal, ale nie wiem w jaki rozmiar celowac

L

Cytat

Co to za model kolego? :)

Jego frankenstein, unikat, "jedyny taki" :P

Napisano
18 godzin temu, eryczeku napisał:

Jutro smigam kupic gianti roam 1 :)

Jestem ciekaw czy bede zadowolony. 

Daj znać proszę czy jesteś zadowolony z zakupu i jak Ci się na tym sprzęcie siedzi. W mojej okolicy nie mają rowerów Gianta a nie chcę w ciemno kupować. Jestem od Ciebie 1cm niższy więc będę miał w miarę porównanie :)

Napisano

Jest mega :) Jezdzi sie super, wielkich porownan nie mam poniewaz jest to moj pierwszy rower, ale potrafi sie fajnie rozpedzic w miescie no i w lesie tez daje rade.

Siedzi sie wygodnie, wzialem rozmiar L. 

Poki co nie mam zadnych zarzutow, wszystko na plus. Takze okiem laika- serdecznie polecam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...