Skocz do zawartości

[uchwyt] Latarka Convoy S2 na baranku

PawelW84

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć

Szukam jakiegoś fajnego uchwytu do mojego Convoy S2 z kolimatorem na baranka.

Wczoraj próbowałem zamocować go za pomocą uchwytu Olight UFBM ale średnio to wychodzi.

Montaz-rowerowy-Olight-UFBM.thumb.jpg.44497a672303c1ab71d860f7e61f3c8f.jpg

Kierownica nie jest do końca okrągła tylko owalna więc uchwyt nie najlepiej się układa a do tego owijka utrudnia jego regulację. Do tego przy samym mostku mam już założony uchwyt dla Garmina z podpiętym Ion 200  i dzwonek więc robi się już ciasno. 

Jak wy rozwiązaliście sposób montażu ??

Powrzucajcie jakieś fotki.

Napisano

@PawelW84 Jak chcesz cos naprawdę fajnego i dopasowanego to moge Ci wydrukowac ;)

Ponizej masz przyklad uchwytu, ktory zrobilem sobie do wyswietlacza w elektryku, bo seryjny mi sie nie podobal i wyswietlacz mocno odstawal ponad kierownica:

Uchwyt okazal sie na tyle mocny, ze gdy rower przewrocil sie i uderzyl wyswietlaczem w sciane to nie zlamal sie tylko peknal sam wyswietlacz ;)

Co do ceny to za 5 zl Ci tego nie ogarne, ale pytasz o jakis fajny uchwyt 😛

IMG_20220521_083346_396.jpg

Napisano

@seczuan

O i to wygląda naprawdę świetnie, żeby nie powiedzieć idealnie do moich potrzeb. 

Nie zaśmieca kiery, na której nie mam miejsca, schowa się pod obecnego Iona, będzie ładnie w osi i nie będzie drażnić wzroku.

Cena z aukcji jakiś dramat...   

@Fuxi

Też fajne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...