Grzegorzx Napisano 20 Września 2022 Napisano 20 Września 2022 Cześć, czy ktoś byłby w stanie polecić jakąś skuteczną matę pod trenażer, lub ewentualnie na jakie parametry maty zwrócić uwagę podczas poszukiwań? Nie znam się na temacie a nie chcę kupić czegoś co będzie nieskuteczne. Zależy mi na jak najlepszym wytłumieniu dźwięku i wibracji trenażera, gdyż używam go w bloku. Mam trenażer Tacx blue matic. Dziękuję z góry za odpowiedzi
PawelW84 Napisano 20 Września 2022 Napisano 20 Września 2022 W Decu były takie czarne Van Rysel. U mnie się sprawdziła. Zawsze można rzucić dwie
Mihau_ Napisano 20 Września 2022 Napisano 20 Września 2022 Ogarnij sobie matę antywibracyjną pod pralkę
TheJW Napisano 21 Września 2022 Napisano 21 Września 2022 14 godzin temu, Grzegorzx napisał: Zależy mi na jak najlepszym wytłumieniu dźwięku i wibracji trenażera, gdyż używam go w bloku Z ciekawości - trenujesz w godzinach 22:00-6:00? Ja pod Wahoo Kickr Core kładę matę Elite, którą miałem w zestawie z poprzednim trenażerem. Ale ona to jest chyba tylko po to, żeby trenażer nie rysował podłogi i pot na nią nie kapał.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.