geforc Napisano 11 Czerwca 2022 Napisano 11 Czerwca 2022 Witam, Panowie posiadam dość ciężkiego ebike, waży około 40kg. Jestem dużym chłopem i waga nie jest problemem, problemem jest to że nie ma za co złapać w czasie wnoszenia i znoszenia ze schodów... Potrzebuję jakiegoś ciekawego i przydatnego uchwytu. Znalazłem takie coś : Ale nie wiem jak tutaj z wytrzymałością tych 40kg? Może lepsze by było takie coś ale z takiego parcianego paska jak są robione szelki do plecaków? Tylko gdzie to kupić i jak to się fachowo nazywa... A może wy macie jakieś pomysły ?
szy Napisano 11 Czerwca 2022 Napisano 11 Czerwca 2022 Poszedłbym do kaletnika i zamówił coś na wymiar według własnych potrzeb. Szersze, mocniejsze, wygodniejsze, a i pewnie tańsze od tego co pokazujesz. Szy.
geforc Napisano 11 Czerwca 2022 Autor Napisano 11 Czerwca 2022 A takie parciane jak paski w plecakach nie będzie wytrzymalsze ?
Gość Napisano 11 Czerwca 2022 Napisano 11 Czerwca 2022 Byłoby prościej, gdybyś wrzucił zdjęcie roweru zrobione z profilu.
geforc Napisano 11 Czerwca 2022 Autor Napisano 11 Czerwca 2022 2 godziny temu, Sobek82 napisał: Chwyć za górną rurę, podnieś i przenieś 🤗 nie da rady, nie ma za co złapać, tym bardziej 40kg
JackFrost Napisano 12 Czerwca 2022 Napisano 12 Czerwca 2022 13 godzin temu, geforc napisał: Witam, Panowie posiadam dość ciężkiego ebike, waży około 40kg. Jestem dużym chłopem i waga nie jest problemem, problemem jest to że nie ma za co złapać w czasie wnoszenia i znoszenia ze schodów... Potrzebuję jakiegoś ciekawego i przydatnego uchwytu. Znalazłem takie coś : Ale nie wiem jak tutaj z wytrzymałością tych 40kg? Może lepsze by było takie coś ale z takiego parcianego paska jak są robione szelki do plecaków? Tylko gdzie to kupić i jak to się fachowo nazywa... A może wy macie jakieś pomysły ? Fachowo to się nazywa pas parciany i z rolki można kupić w sklepie typu pasmanteria, tapicer, sklep narzędziowy a pewnie i sklep alpinistyczny lub inny do żeglugi morskiej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.