Smolka Napisano 6 Czerwca 2022 Napisano 6 Czerwca 2022 Witam, Od jakiegos czasu interesuje mnie zakup roweru elektrycznego. Wstepny wybor padl na KAISDA K1 ( https://allegro.pl/oferta/rower-elektryczny-kaisda-k1-26-500w-10ah-czarny-11524317736 ) wybor glownie ze wzgledu iz jest on skladany, co pozwoli mi trzymac go na balkonie/w domu poniewaz nie mam niestety innego miejsca aby przechowywac rower. Glownie pytanie dotyczny tego calego zawiasu, czy przez ten zawias rama solidnie sie trzyma? Czy z biegiem czasu cos sie nie poluzni i nie bedzie mi jej telepało? Wazne dla mnie są odpowiedzi osob ktore maja taki rower lub mialy. Jesli ktos zna jakis.inny.model , rowniez skladany ale np lepszy jakosciowo to prosilbym o propozycje. Bedzie to moj pierwszy rower elektrycznh, glownie na dojazdy do pracy, w jedna strone jakies 17 km. Pozdrawiam Cytuj
chudzinki Napisano 6 Czerwca 2022 Napisano 6 Czerwca 2022 Nie miałem, miał nie będę, ale trochę się orientuję i patrząc na cenę, konstrukcję i opis to stwierdzam, że to wyrób roweropodobny dla wroga... Cytuj
Dokumosa Napisano 6 Czerwca 2022 Napisano 6 Czerwca 2022 No i nie jest to rower w myśl polskich regulacji (30kmh, jazda czysto elektryczna). Cytuj
Dave99 Napisano 6 Czerwca 2022 Napisano 6 Czerwca 2022 Akumulator tak skandalicznie mały że ledwo ci wystarczy na powrót z roboty. Cytuj
Andrzej1234 Napisano 2 Lipca 2022 Napisano 2 Lipca 2022 Stosunek ceny do jakości jest super w tym rowerze. Mam go od roku i pokonuje nim latem duże dystanse (do pracy w jedną stronę mam 27km). Bateria w trybie hybrydowym na maksymalnym poziomie wspomagania starcza na 50-70 km zasięgu, mój rekord to 80km na jednym ładowaniu. Zimą ten zasięg mi spadł prawie o połowę. Jedynie pozycja za kierownicą jest dość niewygodna, przy dłuższych podróżach bolą plecy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi