Thanei Napisano 14 Grudnia 2021 Napisano 14 Grudnia 2021 Cześć, Kpiłem spół-integrowany ster do mojej ramy Kands 1500 - Accent HSI Exe 1 1/8. Rama jest taka, jak na zdjęciach w dołączonym wątku. Rozumiem, że miski z napisami EXE ZS 44 muszę wprasować pod sam kant do ramy, tak aby już nie było widać tych napisów? Napisy na miskach mają zniknąć w ramie? Jak widać w wątku z zdjęciami ramy, są tam wyfrezowane extra miejsca na miski. Kolejność poszczególnych części od steru jest też poprawna, tak jak ją ułożyłem na zdjęciu? Dzięki!
Mod Team sznib Napisano 14 Grudnia 2021 Mod Team Napisano 14 Grudnia 2021 Kolejność też dobra. I stery półzintegrowane, nie "spół".
JWO Napisano 15 Grudnia 2021 Napisano 15 Grudnia 2021 Cytat Kolejność też dobra. Ja bym tam jeszcze włożył łożyska, ale ja mam zintegrowane, więc może jest inaczej
Gość Napisano 15 Grudnia 2021 Napisano 15 Grudnia 2021 Właśnie. Nie wciskaj misek z łożyskami w środku.
cervandes Napisano 3 Stycznia 2022 Napisano 3 Stycznia 2022 A gniazda posmaruj przed prasowaniem. I prasuj najpierw jedną, potem drugą miskę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.