Clip Napisano 26 Czerwca 2021 Napisano 26 Czerwca 2021 Szybki temat: Przy okazji wymiany łańcucha wziąłem się za mycie reszty napędu. wykręciłem kółka żeby je wyczyścić i teraz dolne (większe) ma L z jednej strony więc zamontowałem je literą w lewo górne natomiast ma tylko małą literkę U i optycznie wygląda na symetryczne. Ktoś kojarzy czy kierunek montażu ma znaczenie?
Mod Team bogus Napisano 1 Lipca 2021 Mod Team Napisano 1 Lipca 2021 L to lower, a U upper. Kierunek montażu zapewne ma znaczenie, bo zęby są inaczej ukształtowane.
Clip Napisano 1 Lipca 2021 Autor Napisano 1 Lipca 2021 dolna wygląda asymetrycznie górna nie. anyway chodzi idealnie więc nic nie będę poprawiać. Co ciekawe na starym łańcuchu nie wszystkie przełożenia chodziły cicho a po wymianie jest idealnie na każdym. Ciekawe czy to kwestia wymycia przerzutki czy po prostu XO1 lepiej się układa niż podstawowy eagle
cervandes Napisano 2 Lipca 2021 Napisano 2 Lipca 2021 Moja rada: załóż tak, jak ma być. Zerknij w necie na zdjęcia, filmiki, poszukaj instrukcji i zrób tak, jak ma być.
TheJW Napisano 2 Lipca 2021 Napisano 2 Lipca 2021 Oznaczenia L i U mają być od frontu, nie od koła. I to tyle. Zresztą nawet na zdjęciach przerzutki widać, jak kółka mają być założone:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.