Skocz do zawartości

[do 4500] rower do jazdy po mieście

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej,

Jestem kompletnym debilem rowerowym, jednakże chciałbym kupić rower głównie do jazdy na nim do pracy na terenie miasta (Warszawa więc pewnie asfalt).

Nie mam kompletnie żadnej wiedzy jacy producenci są okej a jacy nie.

Dodatkowo fajnie jakby się sprawdzał na jakieś przejażdżki (chce z jego pomocą walczyć z nadwagą). Mam 180cm wzrostu i ważę około 105kg.

Będę bardzo wdzięczny za pomoc i wszelką podpowiedź :D 

Napisano

To nie ma tak. Rowerów brakuje, bo pandemia i sam musisz poszukać co w ogóle jest dostępne w Twojej okolicy i co Ci się podoba. Czy baranek, czy prosta kierownica, czy ma mieć amortyzator czy nie, bo jeśli tak to koniecznie powietrzny na co akurat budżet spokojnie pozwala. Na oko to szukaj roweru typu cross/trekking na hydraulicznych hamulcach i z powietrznym amorem (ma pisać air w nazwie) w stylu Riverside 920 z Decathlonu. I pewnie byłbyś zadowolony. 

Napisano
Cytat

Laikiem brzmi zdecydowanie lepiej...

Czytając posty na tym dziale to bardziej czułem się jak przysłowiowy debil dlatego tak napisałem :3

Ten DSX 1 wygląda w porządku postaram się go poszukać bo z tego co widzę faktycznie ciężko z jego dostępnością

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...