Piotr540st Napisano 11 Maja 2021 Napisano 11 Maja 2021 Cześć! Czy w zestawie z bębenkiem dostaje się zapadki? Czy na stary trzpień (ten na którym są zapadki) mogę kupić inny bebenek i go zamontować (pytam gdyż nie mogę go odkręcić a nie jest on zużyty) Pytanie może się wydawać głupie ale pytam bo nie wiem.
Piotr540st Napisano 12 Maja 2021 Autor Napisano 12 Maja 2021 Nie stety nie mogę podać gdyż jest to jakiś nołnejm A jak to wygląda z tymi zapadkami dostaje się je w zestawie czy trzeba dokupić osobno?
Mihau_ Napisano 12 Maja 2021 Napisano 12 Maja 2021 Bębenek jest częścią dedykowaną do konkretnej piasty, nie kupisz pierwszego z brzegu A tak ogólnie to bębenki są w sprzedaży razem z zapadkami i sprężyną
Mod Team bogus Napisano 14 Maja 2021 Mod Team Napisano 14 Maja 2021 Tak jak już zostało napisane, jeśli kupiłeś bębenek powinien być dostarczony razem z zapadkami. Do każdej piasty bębenek jest dedykowany i raczej inny nie będzie pasował.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.