Grazz Napisano 16 Sierpnia 2020 Napisano 16 Sierpnia 2020 Moja mała bestia kupiona 2 lata temu no name z allegro za 800 zł, jak dla mnie wystarczająca jakość : D. Przejdźmy do rzeczy obydwa koła dostały tak zwaną ósemkę z czego jedno koło ma luzy w piaście, więc pomyślałem o zakupie jakiś nowych kółek z piastą mechaniczną (obecnie mam jakieś piasty z firmy joytech, prawdopodobnie kulkowe). Nie potrzebuję jakiś wypasionych kół, mój budżet to ok 300 zł max 400 (komplet). Koło 28" do górala pod wolnobieg i tarczówki. Na ukochanym serwisie alledrogo znalazłem coś takiego https://allegro.pl/oferta/mocne-kola-28-stars-lozyska-pod-tarcze-wolnobieg-8283876490?utm_medium=app_share&utm_source=facebook Nie wiem czy brać czy szukać dalej. Może macie jakieś lepsze propozycje.
Lawstorant Napisano 16 Sierpnia 2020 Napisano 16 Sierpnia 2020 Wolnobieg? Bleh A koła to sobie możesz wycentrować i przesmarować jeżeli poza tym dobrze działają.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.