Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich. Coprawda już tydzień z Wami lecz bez przywitania się nie liczy - oficjalnie Witam! Jeżdżę od kilku lat, jestem z centrum polski - jakby co służę pomocą. Mam nadzieję, że moja wiedza się poszerzy a i postaram się przekazać coś od siebie dla Was :-)

Napisano

wiec sie witam :P

Na pierwszego posta juz za pozno :D ale wciaz swieze (cwierc-wieczne) mieso.

tak wiec pare pomnyslow mam,wielkie luki w wiedzy i doswiadczeniu z kozami tez,wiec mam nadzieje uzyskac tu niejedna pomocna rade

pozdrawiam

Napisano

Heloł

Piotrek jestem z Krakowa, jeżdżę w sumie od niedawna choć już ponad ćwiara na karku :P staram sie nie "zsiadać" z dwóch kółek przez cały rok co by milej było... bo jazda na rowerku relaksuje mnie bardziej niż znieczulające narodowe trunki :( i tak do pracy, z pracy, w nocy... tylko połowica krzyczy, że ciemno, że napadną ale co tam... dodatkowa motywacja żeby szybciej kręcić :P Przemieszczam sie na Axisie jak na razie, a w przyszłości to kto wie...

pozdrawiam (@_@)

Napisano
tylko połowica krzyczy, że ciemno, że napadną

Niech też pedałuje, w charakterze obstawy :( .

Dziędobry wszem i wobec :P

Napisano

Cześć!

Już od kilka miesięcy czytam i czytam. Sezon się rozpoczyna więc pora wyjść z cienia :)

Pozdrawiam,

Grzegorz

Napisano

Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie mam na imie Piotr (Globus) mieszkam w Augustowie woj podlaskie , jako ze niestety zima skonczyła sie na dobre (jestem zapalonym narciarzem) postanowiłem przeczekać ciepłe miesiace w towarzystwie roweru.Jestem szczesliwym posiadaczem maszyny KTM Knoxville od wczoraj i bardzo mam nadzieje ze forum pomoze mi rozwijać mojego rowerowego konika.Pozdrawiam :)

Napisano

witam wszystkich!w końcu jestem w szacownym gronie,mam nadzieję że w razie kłopotu z maszyną pomożecie radą a i ja postaram sie pomóc o ile to będzie możliwe

Napisano

Witam, mam nadzieję że znajdę tu w razie czego pomoc gdyż w kwesti rowerowej jestem całkowitym ignorantem(potrafię wsiąść na rower i jechać w założonym kierunku) :)

Napisano

Witam wszystkich ;) Mam na imię Adrian i mam 16 lat. Postaram się nie sprawiać problemów na tym forum. Od niedawna jędze rowerem Haro Flightline V-zero po modyfikacjach i w trakcie modyfikacji :P Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze :P

Napisano

A ja również się przywitać chciałem, gdyż po dwóch latach przerwy zrzucam nadmiar brzucha i wracam do roweru. Na razie będę Was raczej podglądał, może po jakimś czasie włączę się do dyskusji. Pozdrawiam Szanownych Towarzyszy! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...