Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja też się przywitam...

To fakt. Najlepsze forum rowerowe jakie znalazłem.

Na rowerze jeżdżę od chyba 3 tygodni.

Wcześniej jeździłem jakieś 20 lat temu (jako dzieciak) w czasach kiedy na podwórkach warszawskiego Ursynowa królowały "półkolarki" Uniwersal, oraz nieśmiertelne Wigry 3. :)

Posiadam Krossa Level A2 z trochę innym niż katalogowy osprzętem.

Czy to był dobry wybór? czas pokaże...

• 2 tygodnie później...
Napisano

witam wszystkich mam 24 lata zaczynałem jazdę jakieś 19 lat temu od Reksia później był wigry 3 ;) itp. itd. Aktualnie przymierzam się do zakupu nowego sprzętu i na 90% dołączę do klubu meridy pozdrawiam

Napisano

Witam wszystkich.

Smigam od 16 lat (intensywnie). Zacząłem od XC, pozniej przerodziło się w enduro, nastepnię w cięzki freeride, mała degradacja na dual i finalnie powrót do crossu.

Pozdrawiam wszystkich

Napisano

Witam wszystkich!!B)

Mieszkam obecnie w Krakowie. Na poważniej jeżdżę od roku, chcociaż brakuje mi czasu na intestywniejsze i częstsze treningi... Mam nadzieję, że się to jednak zmieni:D Zważywszy na fakt, że niedługo wakacje :):D Pozdrawiam!!!

Napisano

Witam wszystkich uzytkownikow. Mam na imie Krzysiek mam 17 lat i mieszkam w Andrychowie. Moja pasja do rowerow zaczela sie nie dawno temu tzn. rok temu. Jezdze stylem enduro/xc ale bardzij xc. Mieszkam akurat w takiej okolicy gdzie jest mnóstwo gór itp. wiec moj styl jazdy tez troche wynika z okolicy. W tym sezonie bede skladal rower juz jakis bardziej "pro" i mam nadzieje ze mi w tym pomozecie. To tyle na moj temat. Pozdrawiam

Napisano

oo Kris : )) siemano, widze, że plflfs ruszyło cztery litery na rowery :D

a teraz o mnie:

Mam na imię Mateusz, mam 15 lat i mieszkam we Wrocławiu. Zawsze lubiłem rowery, ale moją manią są do miesiąca, może dwóch. Jeżdzę XC/Enduro, ale chciałbym kiedyś spróbować DH. Chciałbym się też czegoś nauczyć o sprzęcie i jego konserwacji. Pozdrawiam wszystkich.

P.S. Jak ktoś z Wro ma ochotę polatac w tygodniu po 14 gg: 10245533 ;)

Napisano

WITAM WSZYSTKICH :)

FRESCH FORUMGIRL

:o

No to ja też kilka słów o sobie ;) rowerami zaraził mnie mój kumpel...myslałam, że będzie to trwało krótko, ale jak widac przeradza się w coś.......z chęcią pokonuję trasy sama....czuję to...:) satysfakcja z przebytych dystansów...to jest to...ale pora na góry...w pełnym słowa znaczeniu...:) marzę o tym by pojeździć teraz i popordziwiać widoki a nie tylko asfalt i ścieżki leśne...

Obecnie szukam dla siebie fulla a jeżdże na hardtailu....:)

POZDRAWIAM

Napisano

Witam !

Jestem Kamil Borkowski i jestem anonimowym alkoholikiem... eee, ups, to nie to forum, hehe.

Tak szczerze: jeżdżę na rowerze od dzieciństwa (a mam już 23 lata), od 4 lat jeżdżę na wyprawy rowerowe z młodzieżą jako opiekun. W tym roku postanowiłem promować turystykę rowerową w Polsce swoją wyprawą (wraz z 2 uroczymi paniami :-) ) do Paryża (więcej na roweremdoparyza.eu).

Obecnie studiuję informatykę w elektroenergetyce na Politechnice Opolskiej. Interesuję się psychologią i reklamą, a prywatnie zajmuje się projektowaniem stron internetowych (potrzebujesz strony lub chcesz udoskonalić swoją? - zapraszam na priv).

Mam rower z supermarketu, który po wielu powymienianych częściach nadaje się do jazdy :-)

Pozdrawiam serdecznie!

Kamil Borkowski

P.S. Zapraszam na:

www.papi.er.pl <-- nowy projekt komiksów paskowych z absurdalnym i ironicznym humorem

www.roweremdoparyza.eu <-- strona poświęcona wyprawie do Paryża i jej przygotowaniom

www.jarod.com.pl <-- portfolio

Napisano

witam poprzednika :) mam nadzieje, że wam sie uda. Bo z tego co wiem... a szczególnie w mojej okolicy (powiat. Oleski) prawie nikt nie jeździ na rowerze ;) Powodzenia. I udanej zabawy na Piastonaliach, jeśli tam będziecie!

Więc, żeby nie robić OT, też sie przedstawię.

Mam na imię Szymon, aktualnie uczęszczam do II Tech Budowlanego... co jest całkowitą pomyłką :( Po 8 latach, zamiłowania do komputera miałem iść na coś związanego z informatyką... zdać technika, maturę i studia :) no ale cóż...

Rowerami interesuje sie hmmm.... może od jakiegoś roku, kiedy to kupiłem od kuzyna pierwszy rowerek, full alivio itp. za 300zl:) aktualnie zmieniłem cały napęd no i czekam na ramę. W wakacje planuje cały czas jeździć na rowerku, oczywiście jeśli znajdę do tego towarzysza. Pozdrawiam wszystkich.

Napisano

Witam jestem Marcin ze Szczecina :( Studiuje sobie na Polibudzie, jestem perkusistą i ostatnio postanowilem po kilku latach znow zaczac jezdzic na rowerku. Pozdrawiam :)

Napisano

Witam wszystkich, mieszkam w Bieruniu ciekawe czy jest na forum ktos z tych okolic. Jezdze na rowerze crossowym, trasy do 100km. szosa, szutry lesne to moje ulubione nawierzchnie ;)

pozdrawiam DK

Napisano

Witam!;]

Ja śmigam w Poznaniu, czasem z psem czasem sama ;]

od niedawna na crossowym.

Napisano

Witam

Jestem Artur z Wawy. Ostatnio radzilem sie u Was jako gosc w zakupie roweru do 1600-1900 pln. Ostatecznie nabylem Cube'a Analog'a i jestem zadowolony. Jezdze raczej spokojnie po miescie, chociaz wole lesne sciezki. Niekoniecznie te najczesciej uczeszczane. Jezdze glownie w sezonie tak po 30-50km za jednym razem.

Pozdrawiam :teehee:

Napisano

Witam,

nazywam się Arek i studiuję obecnie w Krakowie na AGieHu. Często jeżdżę po mieście, jednak jak mam czas często lubie wypady poza Kraków, niekoniecznie asfaltem;) z regulaminem sie już zapoznałem i błedów nie będę popełniac;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam

Jestem stałym czytelnikiem forum, a teraz w końcu zdecydowałem się zarejestrować :) . Śmigam na crossie najczęściej w dalszych i bliższych okolicach miasteczka Siewierz (skąd pochodzę)

Napisano

Cytując Klasyka: Dzień dobry, cześć i czołem! Pytacie skąd się wziąłem?! Otóż nazywam się Roch i postanowiłem, że dokonam rejestracji na Waszym forum.

Od razu chciałem się przywitać z Wami co niniejszym czynię.

Jeśli kogoś zżera ciekawość to nazywam się Roch, mieszkam w Tarnowskich Górach (woj. Śląskie) i pomykam sobie na rowerku. Preferuję XC, ale nie boję się szosy. Od czasu do czas napiszę krótką relacje na swoim blogu (link do znalezienia).

Ot i to chyba na tyle o mnie.

Pozdrawiam,

Roch Brada.

Napisano

Witam!

Zarejestrowalem sie co prawda juz dawno ale do tej pory jedynie czasami czytałem forum. Dzisiaj postanowilem zaczac aktywnie uczestniczyc z racji tego ze kupilem sobie w koncu nowy rowerek - Kellys Magnus 2008 i zamierzam od tego sezonu zaczac systematycznie jezdzic. Krotko mowiac wciagnalem sie na dobre! :blink:

Jestem z Jeleniej Gory i w jej okolicach bede sie poruszac.

Napisano

Witam wszystkich serdecznie :D

Od dawna już czytam forum, w dziale dla niezarejestrowanych poruszyłem pare tematów, głównie dotyczących spd, ostatnio się zarejestrowałem i mam nadzieję, że na dłużej tutaj zawitam, bo forum świetne, tak samo jak użytkownicy, którzy je tworzą :)

Napisano

witam Wszystkich serdecznie, Hans z 3city ;) zarazony rowerem od koncowki 90 lat( dosyc mocno i bolesnie :P pozniej przerwa i niestety nawrot choroby aktualnie :P

POZdr i byc moze do zobaczenia na trasie ;)

Napisano

Witam! już w sumie po raz drugi, wcześniej ten temat jakoś nie rzucił mi sie w oczy...

Nazywam się Kamil, jestem z okolic Częstochowy. Widzę, że sporo tu ludzi podobnych do mnie - lubiących pośmigać na rowerze. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...