kruman Napisano 31 Marca 2008 Napisano 31 Marca 2008 Ja też się przywitam... To fakt. Najlepsze forum rowerowe jakie znalazłem. Na rowerze jeżdżę od chyba 3 tygodni. Wcześniej jeździłem jakieś 20 lat temu (jako dzieciak) w czasach kiedy na podwórkach warszawskiego Ursynowa królowały "półkolarki" Uniwersal, oraz nieśmiertelne Wigry 3. Posiadam Krossa Level A2 z trochę innym niż katalogowy osprzętem. Czy to był dobry wybór? czas pokaże...
fryta Napisano 31 Marca 2008 Napisano 31 Marca 2008 Witam wszystkich - czerpcie wiedzę pełnymi garściami
tomek84 Napisano 16 Kwietnia 2008 Napisano 16 Kwietnia 2008 witam wszystkich mam 24 lata zaczynałem jazdę jakieś 19 lat temu od Reksia później był wigry 3 itp. itd. Aktualnie przymierzam się do zakupu nowego sprzętu i na 90% dołączę do klubu meridy pozdrawiam
cosin Napisano 23 Kwietnia 2008 Napisano 23 Kwietnia 2008 Witam wszystkich. Smigam od 16 lat (intensywnie). Zacząłem od XC, pozniej przerodziło się w enduro, nastepnię w cięzki freeride, mała degradacja na dual i finalnie powrót do crossu. Pozdrawiam wszystkich
Basicz Napisano 28 Kwietnia 2008 Napisano 28 Kwietnia 2008 Witam wszystkich!! Mieszkam obecnie w Krakowie. Na poważniej jeżdżę od roku, chcociaż brakuje mi czasu na intestywniejsze i częstsze treningi... Mam nadzieję, że się to jednak zmieni:D Zważywszy na fakt, że niedługo wakacje Pozdrawiam!!!
KrisD Napisano 5 Maja 2008 Napisano 5 Maja 2008 Witam wszystkich uzytkownikow. Mam na imie Krzysiek mam 17 lat i mieszkam w Andrychowie. Moja pasja do rowerow zaczela sie nie dawno temu tzn. rok temu. Jezdze stylem enduro/xc ale bardzij xc. Mieszkam akurat w takiej okolicy gdzie jest mnóstwo gór itp. wiec moj styl jazdy tez troche wynika z okolicy. W tym sezonie bede skladal rower juz jakis bardziej "pro" i mam nadzieje ze mi w tym pomozecie. To tyle na moj temat. Pozdrawiam
Matek Napisano 8 Maja 2008 Napisano 8 Maja 2008 oo Kris : )) siemano, widze, że plflfs ruszyło cztery litery na rowery a teraz o mnie: Mam na imię Mateusz, mam 15 lat i mieszkam we Wrocławiu. Zawsze lubiłem rowery, ale moją manią są do miesiąca, może dwóch. Jeżdzę XC/Enduro, ale chciałbym kiedyś spróbować DH. Chciałbym się też czegoś nauczyć o sprzęcie i jego konserwacji. Pozdrawiam wszystkich. P.S. Jak ktoś z Wro ma ochotę polatac w tygodniu po 14 gg: 10245533
ROWERKA Napisano 8 Maja 2008 Napisano 8 Maja 2008 WITAM WSZYSTKICH FRESCH FORUMGIRL No to ja też kilka słów o sobie rowerami zaraził mnie mój kumpel...myslałam, że będzie to trwało krótko, ale jak widac przeradza się w coś.......z chęcią pokonuję trasy sama....czuję to... satysfakcja z przebytych dystansów...to jest to...ale pora na góry...w pełnym słowa znaczeniu... marzę o tym by pojeździć teraz i popordziwiać widoki a nie tylko asfalt i ścieżki leśne... Obecnie szukam dla siebie fulla a jeżdże na hardtailu.... POZDRAWIAM
Mod Team Lookas 46 Napisano 9 Maja 2008 Mod Team Napisano 9 Maja 2008 Witamy kolejną Damę na forum I oczywiście wszystkich nowych użytkowników naszego forum
szeryf Napisano 11 Maja 2008 Napisano 11 Maja 2008 Witam ! Jestem Kamil Borkowski i jestem anonimowym alkoholikiem... eee, ups, to nie to forum, hehe. Tak szczerze: jeżdżę na rowerze od dzieciństwa (a mam już 23 lata), od 4 lat jeżdżę na wyprawy rowerowe z młodzieżą jako opiekun. W tym roku postanowiłem promować turystykę rowerową w Polsce swoją wyprawą (wraz z 2 uroczymi paniami :-) ) do Paryża (więcej na roweremdoparyza.eu). Obecnie studiuję informatykę w elektroenergetyce na Politechnice Opolskiej. Interesuję się psychologią i reklamą, a prywatnie zajmuje się projektowaniem stron internetowych (potrzebujesz strony lub chcesz udoskonalić swoją? - zapraszam na priv). Mam rower z supermarketu, który po wielu powymienianych częściach nadaje się do jazdy :-) Pozdrawiam serdecznie! Kamil Borkowski P.S. Zapraszam na: www.papi.er.pl <-- nowy projekt komiksów paskowych z absurdalnym i ironicznym humorem www.roweremdoparyza.eu <-- strona poświęcona wyprawie do Paryża i jej przygotowaniom www.jarod.com.pl <-- portfolio
szkapa666 Napisano 12 Maja 2008 Napisano 12 Maja 2008 witam poprzednika mam nadzieje, że wam sie uda. Bo z tego co wiem... a szczególnie w mojej okolicy (powiat. Oleski) prawie nikt nie jeździ na rowerze Powodzenia. I udanej zabawy na Piastonaliach, jeśli tam będziecie! Więc, żeby nie robić OT, też sie przedstawię. Mam na imię Szymon, aktualnie uczęszczam do II Tech Budowlanego... co jest całkowitą pomyłką Po 8 latach, zamiłowania do komputera miałem iść na coś związanego z informatyką... zdać technika, maturę i studia no ale cóż... Rowerami interesuje sie hmmm.... może od jakiegoś roku, kiedy to kupiłem od kuzyna pierwszy rowerek, full alivio itp. za 300zl:) aktualnie zmieniłem cały napęd no i czekam na ramę. W wakacje planuje cały czas jeździć na rowerku, oczywiście jeśli znajdę do tego towarzysza. Pozdrawiam wszystkich.
yahooo8 Napisano 14 Maja 2008 Napisano 14 Maja 2008 Witam jestem Marcin ze Szczecina Studiuje sobie na Polibudzie, jestem perkusistą i ostatnio postanowilem po kilku latach znow zaczac jezdzic na rowerku. Pozdrawiam
KOSKOS Napisano 15 Maja 2008 Napisano 15 Maja 2008 Witam wszystkich, mieszkam w Bieruniu ciekawe czy jest na forum ktos z tych okolic. Jezdze na rowerze crossowym, trasy do 100km. szosa, szutry lesne to moje ulubione nawierzchnie pozdrawiam DK
Vera Napisano 16 Maja 2008 Napisano 16 Maja 2008 Witam!;] Ja śmigam w Poznaniu, czasem z psem czasem sama ;] od niedawna na crossowym.
Ciastkorz Napisano 16 Maja 2008 Napisano 16 Maja 2008 Witamy witamy, czerpcie wiedzę całymi garściami Pozdrawiam.
postman Napisano 16 Maja 2008 Napisano 16 Maja 2008 Czesc, jestem Robert z W-wy. Roweruje przez caly rok. Mam nadzieje dolaczyc do grupy, ktora lubi wypady za miasto. Pozdrawiam.
logimen Napisano 18 Maja 2008 Napisano 18 Maja 2008 Witam Jestem Artur z Wawy. Ostatnio radzilem sie u Was jako gosc w zakupie roweru do 1600-1900 pln. Ostatecznie nabylem Cube'a Analog'a i jestem zadowolony. Jezdze raczej spokojnie po miescie, chociaz wole lesne sciezki. Niekoniecznie te najczesciej uczeszczane. Jezdze glownie w sezonie tak po 30-50km za jednym razem. Pozdrawiam
sirareq Napisano 23 Maja 2008 Napisano 23 Maja 2008 Witam, nazywam się Arek i studiuję obecnie w Krakowie na AGieHu. Często jeżdżę po mieście, jednak jak mam czas często lubie wypady poza Kraków, niekoniecznie asfaltem;) z regulaminem sie już zapoznałem i błedów nie będę popełniac;)
virtualhuman Napisano 31 Maja 2008 Napisano 31 Maja 2008 Witam Jestem stałym czytelnikiem forum, a teraz w końcu zdecydowałem się zarejestrować . Śmigam na crossie najczęściej w dalszych i bliższych okolicach miasteczka Siewierz (skąd pochodzę)
Roch Napisano 3 Czerwca 2008 Napisano 3 Czerwca 2008 Cytując Klasyka: Dzień dobry, cześć i czołem! Pytacie skąd się wziąłem?! Otóż nazywam się Roch i postanowiłem, że dokonam rejestracji na Waszym forum. Od razu chciałem się przywitać z Wami co niniejszym czynię. Jeśli kogoś zżera ciekawość to nazywam się Roch, mieszkam w Tarnowskich Górach (woj. Śląskie) i pomykam sobie na rowerku. Preferuję XC, ale nie boję się szosy. Od czasu do czas napiszę krótką relacje na swoim blogu (link do znalezienia). Ot i to chyba na tyle o mnie. Pozdrawiam, Roch Brada.
madek Napisano 3 Czerwca 2008 Napisano 3 Czerwca 2008 Witam! Zarejestrowalem sie co prawda juz dawno ale do tej pory jedynie czasami czytałem forum. Dzisiaj postanowilem zaczac aktywnie uczestniczyc z racji tego ze kupilem sobie w koncu nowy rowerek - Kellys Magnus 2008 i zamierzam od tego sezonu zaczac systematycznie jezdzic. Krotko mowiac wciagnalem sie na dobre! Jestem z Jeleniej Gory i w jej okolicach bede sie poruszac.
Wampi Napisano 9 Czerwca 2008 Napisano 9 Czerwca 2008 Witam wszystkich serdecznie Od dawna już czytam forum, w dziale dla niezarejestrowanych poruszyłem pare tematów, głównie dotyczących spd, ostatnio się zarejestrowałem i mam nadzieję, że na dłużej tutaj zawitam, bo forum świetne, tak samo jak użytkownicy, którzy je tworzą
Radinx Napisano 15 Czerwca 2008 Napisano 15 Czerwca 2008 witam Wszystkich serdecznie, Hans z 3city zarazony rowerem od koncowki 90 lat( dosyc mocno i bolesnie pozniej przerwa i niestety nawrot choroby aktualnie POZdr i byc moze do zobaczenia na trasie
Kamiill Napisano 17 Czerwca 2008 Napisano 17 Czerwca 2008 Witam! już w sumie po raz drugi, wcześniej ten temat jakoś nie rzucił mi sie w oczy... Nazywam się Kamil, jestem z okolic Częstochowy. Widzę, że sporo tu ludzi podobnych do mnie - lubiących pośmigać na rowerze. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.