Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kręcę się tu od paru tygodni, a nie zauważyłem tego tematu. Oczywiście, oczywiście, przywitać się wypada. Można mnie spotkać w okolicach Krakowa (szczególnie traski na zachód) na biało-granatowej crossówce. Pozdrowienia dla wszystkich zarażonych!

Napisano

Witam wszystkich. Z forum jako czytelnik korzystam bardzo często, teraz będąc użytkownikiem postaram się odwiedzać je jeszcze częściej i brać czynny udział w dyskusjach :)

Napisano

Witam

Chciałbym się przywitać jako że jestem tu nowy :) Mam nadzieję, że będzie fajna zabawa na forum :)

Napisano

Witam,

tu mówi Basshead, świeżo upieczony rowerowiec (tak to sie pisze ?).

Dziś kupiłem swojego pierwszego górala. :)

Witam więc jeszcze raz i uciekam buszować po forum.

Pozdrawiam,

BassHead

Napisano

Witam wszystkich :ermm:

Część osób może mnie już znać :D Wpadłem się trochę porozglądać, mam nadzieje, że będę to czynić dosyć często ;)

Pozdrawiam

Napisano

na początek witam wszystkich nowych forumowiczów

a tu mam takie małe przesłanie dla was zanim zechcecie założyć jakiś nowy temat ;) ;) :D

google.gif

żartuję oczywiście :D :D

pozdrawiam :P

Napisano

Witam wszystkich! Jestem pod wrażeniem ilości postów i wiadomości na tym forum ;) Mam nadzieję że dobrze się będę " bawił " na tym forum. :-) I dużo informaji się dowiem.

Pozdro,

Seba

Napisano

cześć jestem nowy21.pierwszy raz na forum.Zasuwam na rowerku 3,4 lata.jakbym miał sie gdzieś zakwalifikować jeśli chodzi o rodzaj jazdy to cross country,albo xc.Z resztą rower kupiłem do cc a prawie wszystko wymieniłem na części FR,poza ramą i przerzutkami.zrobiłem mocny cc. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...