marek951 Napisano 24 Kwietnia 2007 Napisano 24 Kwietnia 2007 Witam wszystkich, ja również od zawsze jezdze na rowerze, no i postanowiłem podzielic sie swoimi spostrzezeniami na forum
Maverik Napisano 28 Kwietnia 2007 Napisano 28 Kwietnia 2007 Jak wszyscy to wszyscy... Witam wszystkich i każdego z osobna...
wacha333 Napisano 28 Kwietnia 2007 Napisano 28 Kwietnia 2007 ...Witajcie... na forum jestem od niedawna... ale jak sie witamy to sie witamy ... jak widzicie jeszcze Fresh... mam nadzieje ze sie niebawem zmieni
Michałek Napisano 29 Kwietnia 2007 Napisano 29 Kwietnia 2007 Siemka wszystkim !! Jestem Michał z Lublina i dopiero zaczynam bawić się we freestyle na roweruch pozdrawiam :biggrin:
baambaata Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 Elo Elo !! Witam wszystkich dwóch kółek! Ciesze sie ze tu wrescie trafilem ze swoim Scocikiem
SnEaKy Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 Witam serdecznie. Mam na imie Grzechu. Przezylem juz 15 wiosen, juz lub tylko Nie wiem co tutaj duzo pisac. Uwielbiam rowerki, moj bike to Author Vision. Nie dawno go dostalem i powiem szczerze, ze bdb mi sie na nim smiga. Razem z kolegami zalozylismy wlasny team. Mamy sponsorow itp. itd. wszystko git. Powstaje stronka o nas, ale to za jakis czas dopiero bedzie. Pozdrawiam wszystkim riderow, mam nadzieje, ze bedzie nam sie fajnie tutaj pisalo. JoŁ!
snikt Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 Czesc, Jestem snikt. Snikt, bo jezdze jak nikt. Chcialbym abyscie byli w stosunku do mnie mili, ja moge zapewnic, ze bede bardzo mily.
cycek8 Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 Witam jestem tutaj nowy, mieszkam w Lublinie i mam 14 lat Pozdrawiam...
nikooq Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 Witajcie. Jestem młodym turystą odkrywającym świat na rowerze. Pozdro
merdok Napisano 6 Maja 2007 Napisano 6 Maja 2007 Dzień Dobry !!! witam forumowiczów - jestem merdok z olsztyna
łysol69 Napisano 6 Maja 2007 Napisano 6 Maja 2007 Ogólnie troszkę siedzę już na forum, ale jak do tej pory nic nie pisałem (oprócz PW ), więc żeby nie przedłużać, to witam wszystkich!
peeres Napisano 6 Maja 2007 Napisano 6 Maja 2007 Witam wszystkich! Mam 13 lat. Jeżdżę trochę na rowerze, głównie szosa ale także teren. Rower mam z marketu niestety ale zamierzam to zmienić!
name Napisano 7 Maja 2007 Napisano 7 Maja 2007 Hello :] obszerne to forum mam nadzieje ze szybko sie polapie o co biega. Pozdrawiam wszystkich uzytkowników.
Cucullus Napisano 9 Maja 2007 Napisano 9 Maja 2007 Witam wszystkich Mam juz 19 wiosen na karku i bujam sie MTBekiem:) Mam nadzieje ze forum nauczy mnie czegos o nim;) Mała prośba i pytanie, potrzbuje sie skontaktowac z moderatorem. Jak to uczynic?
Ecia Napisano 9 Maja 2007 Napisano 9 Maja 2007 Pisząc do niego prywatną wiadomość. Witamy Pozdrówko wszystkim
Troll Napisano 10 Maja 2007 Napisano 10 Maja 2007 Witam Wszystkich! Pochodzę z Kalisza, ostatnie 7 lat mieszkałem we Wrocławiu, niestety zmieniłem na Warszawę... Da się żyć, ale to nie to samo co stolica Zdolnego Śląska ;> Pierwszego MTB nabyłem w 1996 roku i od tamtej pory jestem fanem tych rowerków. Właśnie rozglądam się za zmianą na coś amortyzowanego do XC bo ze zmianą pracy napłynęła gotówka Pozdrawiam serdecznie fanów dwóch kółek napędzanych silnikiem białkowym! Grzegorz
Mefisto Napisano 12 Maja 2007 Napisano 12 Maja 2007 Może i taki nowy nie jestem ale Witam wszystkich po przerwie Może mnie pamiętacie, może nie. Tak czy inaczej postanowiłem, po zimowym śnie, powrócić na Forum (po prawdziwej batalii z logowaniem ) Witam też oczywiście wszystkich Nowych Forumowiczów z którymi jeszcze nie miałem przyjemności się poznać. Mam nadzieję, że znowu będzie się nam dobrze "forumowało"
slaweknh Napisano 13 Maja 2007 Napisano 13 Maja 2007 Witam wszystkich ... Ja natomniast mam już prawie 21 lat i posiadam Marina Rift zone który wymaga gruntownej modyfikacji..i własnie dlatego tu jestem z profesjonalistami mam nadzieje pójdzie mi to sprawniej i bezbłędnie elo elo w tym momencie wygląda tak: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f733a106041a576f.html
matthias Napisano 13 Maja 2007 Napisano 13 Maja 2007 Rowerek mam od wczoraj, na forum zaglądam od wczoraj, no cóż... Witam wszystkich.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.