Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

...Witajcie... na forum jestem od niedawna... ale jak sie witamy to sie witamy ... jak widzicie jeszcze Fresh... mam nadzieje ze sie niebawem zmieni ;):)

Napisano

Witam serdecznie. Mam na imie Grzechu. Przezylem juz 15 wiosen, juz lub tylko :) Nie wiem co tutaj duzo pisac. Uwielbiam rowerki, moj bike to Author Vision. Nie dawno go dostalem i powiem szczerze, ze bdb mi sie na nim smiga.

Razem z kolegami zalozylismy wlasny team. Mamy sponsorow itp. itd. wszystko git. Powstaje stronka o nas, ale to za jakis czas dopiero bedzie.

Pozdrawiam wszystkim riderow, mam nadzieje, ze bedzie nam sie fajnie tutaj pisalo.

JoŁ!

Napisano

Czesc,

Jestem snikt. Snikt, bo jezdze jak nikt. :)

Chcialbym abyscie byli w stosunku do mnie mili, ja moge zapewnic, ze bede bardzo mily. :D

Napisano

Ogólnie troszkę siedzę już na forum, ale jak do tej pory nic nie pisałem (oprócz PW :rolleyes:), więc żeby nie przedłużać, to witam wszystkich!

Napisano

Witam wszystkich! Mam 13 lat. Jeżdżę trochę na rowerze, głównie szosa ale także teren. Rower mam z marketu niestety ale zamierzam to zmienić!

Napisano

Hello :] obszerne to forum mam nadzieje ze szybko sie polapie o co biega. Pozdrawiam wszystkich uzytkowników.

Napisano

Witam wszystkich :D Mam juz 19 wiosen na karku i bujam sie MTBekiem:) Mam nadzieje ze forum nauczy mnie czegos o nim;)

Mała prośba i pytanie, potrzbuje sie skontaktowac z moderatorem. Jak to uczynic?

Napisano

Witam Wszystkich!

Pochodzę z Kalisza, ostatnie 7 lat mieszkałem we Wrocławiu, niestety zmieniłem na Warszawę... Da się żyć, ale to nie to samo co stolica Zdolnego Śląska ;>

Pierwszego MTB nabyłem w 1996 roku i od tamtej pory jestem fanem tych rowerków. Właśnie rozglądam się za zmianą na coś amortyzowanego do XC bo ze zmianą pracy napłynęła gotówka :)

Pozdrawiam serdecznie fanów dwóch kółek napędzanych silnikiem białkowym!

Grzegorz

Napisano

Może i taki nowy nie jestem ale

Witam wszystkich po przerwie ;)

Może mnie pamiętacie, może nie. Tak czy inaczej postanowiłem, po zimowym śnie, powrócić na Forum ;)

(po prawdziwej batalii z logowaniem ;) )

Witam też oczywiście wszystkich Nowych Forumowiczów z którymi jeszcze nie miałem przyjemności się poznać.

Mam nadzieję, że znowu będzie się nam dobrze "forumowało"<_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...