Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie!

Jako raczkujący forumowicz witam Was wszystkich! Pochodzę z okolić Wrocławia (Oborniki Śląskie) i razem z moim kumplem Unikibie'm poznajemy rowerowy świat :) Mam nadzieję, że nauczę się trochę od Was.

Pozdrawiam

Napisano

Witam wszystkich

Rowerkeim zainteresowalem sie jakis roke temu, i do zeszlego tygodnai jezdzielm an MTBie. Stety jakis czas temy sfixowalem i teraz pomykam na ostrym.

pozdawaim wszystkich chorych na cykloze

Napisano

czołem!

Jeżdzę odkąd pamiętam, zarejestrowałem się parę minut temu.

Zatem witam! :033:

..i do zobaczenia w terenie.

(czasem sie udziele na forum, zadam jakies glupie pytanie...etc..normalka) hehe ;)

pozdro!

Napisano

WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE! od dłuższego czasu obserwuje forum,

ale zarejestrować się postanowiłem właśnie dziś!

Ponieważ to dziś jest ten dzien, w którym po miesiącu i "troszke" oswobodziłem

swą nogę z ustrojstwa jakim jest gips. ok. 14 jadę na pierwszą przejażdżkę, zobaczymy

co jeszcze potrafie :)

Tak więc WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE JESZCZE RAZ!

>--------->

Napisano

Witam

Łódź i okolice to moje, mojej żony i dzieci tereny na wojaże rowerowe.. w zasadzie podstawą jest u nas tzw. turystyka rodzinna :) a więc spokojne pononywanie średniej wielkości tras.. lecz czasem wstępuje we mnie duch szleństwa i wyciskam na swoim "rumaku" nieco więcej ;)

Pozdrawiam bikerów z Łodzi i okolic

Napisano

Witam wszystkich!

Ja na razie jezdze w XC ale mam zamiar przerzucic sie na cos bardziej ekstremalnego :) Ogolnie na rowerze jezdze od 5 roku zycia :) Mam nadzieje ze dowiem sie od Was czegos czego jeszcze nie wiem i czegos na temat czesci (ktore lepsze).

Pozdrawiam Was wszystkich i zycze milych jazd

Napisano

Sorry że tak późno ale lepiej późno niż wcale. Mieszkam w Łaziskach Górnych. Przez wakacje śmigalem po Cz-wie i Świdniku. Widziałem jest tu duzo ludzi z lublina wiec moze Świdnik znaja. Na rowerze jeżdże od przedszkola. Moj najwiekszy dystans to tylko 60 km bo profesionalista nie jestem. Jezdze bo lubie a nie zeby pobijac swoje rekordy.

Witam wszystkich serdecznie

Napisano

Chciałbym przywitać się na forum,

Od 2 miesięcy skończyła się kilkunastoletnia przerwa śmigania na rowerze. Teraz nie wiem jak to wytrzymałem. :twisted:

Pozdrawiam wszystkich

Napisano

A co tam, też się przywitam :blink: Kraków - ojczyzna mtb (hehe) , wita i serdecznie zaprasza. Pozdrowionka dla wszystkich :wink:

Napisano

Witajcie!! Jestem z Chełma i jezdze w roznych odmianach kolarstwa górskieg (od MTB, przez Freeride i DJ aż po street). Jeśli jesteś z Chełma to napisz.

Napisano

Witam wszystkich serdecznie :confused:

Szukałem miejsca na przywitanko ale nie znalazłem więc robię to tu :)

Ze swojej strony postaram się pomagać ile sił, forum czytam jakieś dwa miesiące i jeszcze mi trochę zejdzie :)

Pozdrawiam

Grzesiek

Napisano

gregorj

przeniosłem Twoje powitanie do powitalnika

u góry strony masz <<szukaj>> wpisz <<powitanie >>

i otrzymasz link do powitalnika

witam wszystkich bikerów i zycze dużo miłych chwil spedzonych w naszym gronie

Napisano

gregorj

przeniosłem Twoje powitanie do powitalnika

u góry strony masz <<szukaj>> wpisz <<powitanie >>

i otrzymasz link do powitalnika

witam wszystkich bikerów i zycze dużo miłych chwil spedzonych w naszym gronie

Ups , o ja ślepy :029: sorki.

Ale przyznam że działacie błyskawicznie :confused:

Napisano

Witam. Na forum wpadłem można powiedzieć przypadkiem i bardzo mi się spodobało gdyż jestem bardzo zainteresowany rowerami którymi zaraził mnie, podobnie jak fotografią lustrzaną mój wujek. O swojego Authora bardzo dbam( co miesiąc łańcuch i przerzutki, co pół roku lub częściej łożyska) Od czasu do czasu uprawiam też kolarstwo górskie lecz mój sprzęt w tym zakresie ogranicza się do wysłużonego MTB aimportowanego z włoch jakieś 12 lat temu :) ale o niego również dbam gdy tylko nie dobprowadza mnie do szału. Preferuję szybką i agresywną jazdę po asfalcie i ubitym szutrze ale staram się nie wywoływać zbyt dużego ryzyka. Od 4 lat nie miałem wypadku. Niestety w chwili gdy piszę ten post moja molibdenowa maszyna leży rozłożona na kawałki i czeka na odjazd do serwisu z powodu uszkodzenia jej przez moejgo drugiego wujka :P

Napisano

Witam całe forum, Poznań się kłania:] Czytam już forum od dluższego czasu, w końcu udało mi się jakos zarejestrować:)

Lekkiego świra na punkcie roweru dostałem dopiero w te wakacje, tak więc co jakiś czas pewnie coś tu napiszę :)

pozdrawiam!

Napisano

Witajcie!

Michał z Kutna się kłania.

Moja przygoda z rowerem zaczęła się w dzieciństwie - potem 20 lat przerwy i znowu powraca :) - od 2 tygodni jestem włascicielem (i użytkownikiem oczywiście) Authora Basica 2006.

Póki co jestem kompletnym lajkonikiem w sprawach rowerowych dlatego raczej będę czytaczem... ale od czasu do czasu coś nasmaruję od siebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...