Skocz do zawartości

[dętka] Pomoc w dobraniu dętki.

marcinsz1979

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Jestem posiadaczem roweru Scott Genius 950 2019. Opony to Maxxis Rekon 29x2.6” 60TPI Kevlar Bead / EXO / TR Tubeless ready. Potrzebuję pomocy w wybraniu odpowiedniej dętki.

Z góry Dziękuje za pomoc.

Napisano

Ta conti są ok - zajeżdżam właśnie parę przez 2tyś km+ mieszanych dróg.

Napisano

Podejrzewam, że 2,6 spokojnie wypełni. No ale jak chcesz mieć pewność to te szfajble wyglądają ok (chociaż cena też "dobra").

A tak w sumie to nie chcesz ich zalać mlekiem? Wszyscy sobie teraz chwalą tublessy.

Napisano

Danuel coś tam słyszałem na temat bezdętkowców ale raczej mam gumy kiepskie na razie padłem na dętce ale dzięki za info 

Dopiero zaczynam przygodę z Enduro pożyjemy zobaczymy 

Trochę późno ale cóż.....

Napisano
3 godziny temu, marcinsz1979 napisał:

Danuel coś tam słyszałem na temat bezdętkowców ale raczej mam gumy kiepskie na razie padłem na dętce ale dzięki za info 

Dopiero zaczynam przygodę z Enduro pożyjemy zobaczymy 

Trochę późno ale cóż.....

Danuel A bys mógł podesłać linka tych schowane?

4 godziny temu, Danuel napisał:

Podejrzewam, że 2,6 spokojnie wypełni. No ale jak chcesz mieć pewność to te szfajble wyglądają ok (chociaż cena też "dobra").

A tak w sumie to nie chcesz ich zalać mlekiem? Wszyscy sobie teraz chwalą tublessy.

Danuel bys mógł podesłać linka tych schwable? 

Napisano
12 godzin temu, marcinsz1979 napisał:

Koledzy posiadam wentyl typu PRESTA 

Potrzebuje raczej duży balon 2.60

Mogę sprzedać za 14 zł + przesyłka dwie nowe dętki wyciągnięte z opony 29 x 2.6

20200305_204907.jpg

Napisano

Zaczynam myśleć nad tym mlekiem?

Teraz moje pytanie brzmi jeżdżę w terenie mieszanym czyli asfalt i teren co jeżeli będę chciał upuścić ciśnienie? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...