wkg Napisano 12 Lutego 2020 Napisano 12 Lutego 2020 Ano nie mogę bo mam właśnie tylko Analysis. Tyle, że do tej opcji wchodzę przez Analysis. Można jakoś inaczej ?
Mod Team safian Napisano 13 Lutego 2020 Mod Team Napisano 13 Lutego 2020 No przez Analysis, w darmowej opcji jest możliwość zobaczenia w tej zakładce podstawowych wykresów. Płatny pakiet dodaje inne funkcje i wskaźniki:
Dokumosa Napisano 13 Lutego 2020 Napisano 13 Lutego 2020 Z wątku o tanich gpsach zrobił się główny wątek o trenażerach
tymooteusz Napisano 21 Października 2020 Napisano 21 Października 2020 W dniu 10.02.2020 o 15:56, Dokumosa napisał: Cycplus (i sigma pure gps) ma standard mocowania garminowy. Bryton ma swój. Swoją drogą za swojego cycplusa dałem 160zł na Ali w listopadzie. Cześć @Dokumosa, Znalazłem wpisy na forum o tym, że używasz komputerek Cycplus m1. Powiedz mi proszę na ile czasu pracy wystarcza pełne naładowanie komputerka, czy można go ładować w czasie użytkowania z powerbanku? Masz może swoje aktywności zapisane na tym komputerku i wrzucone na stravę? Będę wdzięczny za informację, pozdrawiam
Dokumosa Napisano 21 Października 2020 Napisano 21 Października 2020 Bakteria starcza na około 20h użytkowania bez włączonego podświetlenia i bez ściągania danych po BT w międzyczasie. Próbka np. https://strava.app.link/vzCGt1XvLab
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.