Skocz do zawartości

[kondycja] jak się przygotować do przejechania 100 km

kosmonauta80

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano
Teraz, whiteindian napisał:

Tempem turystycznym to mając weekend i wolny czas każdy przeciętny człowiek da radę przejechać 100k

Dla przeciętnego rowerzysty,turysty, eksploratora parków i skwerów problemem jest z reguły siodełko.;)

Dopiero w drugiej kolejności dystans.

Napisano
16 minut temu, michuuu napisał:

problemem jest z reguły siodełko

Dokładnie. Przeszedłęm to. Dobre siodło zmienia postać rzeczy. Dzieki temu wyszedłęm  (wychodzę) z przeciętności,  dodałbym  jeszcze lepsze chwyty. 

Napisano

Endomondo na trasy 50km? Mówisz o spontanie jakimś żeby zapisac ślady typu .gpx? 

Napisano

Jak się używa Endomondo do tras poniżej 50km to przychodzi policja i mandat wlepia. Nie daj Bóg jeszcze jak sprzęt byle jaki to spokojnie na dołku wyladujesz. Ja bym nie ryzykował...

Napisano
16 minut temu, Sabarolus napisał:

Jak się używa Endomondo do tras poniżej 50km to przychodzi policja i mandat wlepia...

Dlatego szybciutko przeprosiłem. A w tajemnicy Ci powiem, że używam do tego smartfona 2/16 GB z 2014 roku. Mógłbym mieć kłopoty spore.

Napisano

Dlatego ja jako porządny Obywatel używam jedynie rodzimego Navime Sports Tracker, który na KitKat działa też. I śpię spokojnie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...