CerbuS Napisano 24 Kwietnia 2019 Napisano 24 Kwietnia 2019 Witam, planuje kupno tego roweru https://www.rowerzysta.pl/rower-gorski-unibike-evo-27-5-2016-17cali-grafitowo-niebieski-25210.html Jakieś opinie na jego temat? Czy w tym przedziale cenowym znajdę coś lepszego? Proszę o konkretne przykłady. Z góry dziękuje za opinie. Mam jeszcze pytanie co do ramy, mój wzrost to 183 czy rama 21* jest dla mnie odpowiednia na kołach 27.5?
Mod Team KrissDeValnor Napisano 24 Kwietnia 2019 Mod Team Napisano 24 Kwietnia 2019 Za tę kwotę może być trudno o coś lepszego i nieużywanego. Według mnie 21" to trochę za dużo, ale się przymierz, bo może jesteś przyzwyczajony do dużych rowerów.
CerbuS Napisano 24 Kwietnia 2019 Autor Napisano 24 Kwietnia 2019 Teraz, KrissDeValnor napisał: Za tę kwotę może być trudno o coś lepszego i nieużywanego. Według mnie 21" to trochę za dużo, ale się przymierz, bo może jesteś przyzwyczajony do dużych rowerów. Oki, dzięki za opinie.
MikeSkywalker Napisano 24 Kwietnia 2019 Napisano 24 Kwietnia 2019 Ciężko o lepszy rower w tej cenie. Jeśli chcesz go używać rekreacyjnie (choć tu lepszy byłby 29) to można rozważyć 21, ale ja też skłaniam się ku mniejszej ramie. Na pewno nie kupiłbym większej bez przymiarki.
m0d Napisano 25 Kwietnia 2019 Napisano 25 Kwietnia 2019 IMHO rama za duża. O rozmiar mniejsza powinna być ok, pewnie będzie to coś koło 19". Jeśli rower będzie używany zgodnie z przeznaczeniem, to tym bardziej nie brać zbyt dużego.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.