Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam chyba jakieś stery. Coś z roweru pół marketowego. Oddam za 10zł. Tylko miskę być musiał sobie wybić z "amortyzatora" sam, bo ja próbowałem, ale nic z tego.

W WORBIKE'u nowe stery kosztują coś koło 20-30zł.

Napisano

hmm w sumie racja , poszukam nowych sterów chyba.

powiedz mi jeszcze te stery co masz to sa firmy necco czy vp czy takie no name ?

Napisano

Noł nejm, ale problemów z nimi nie było przez 2 lata. Jedyne co to rura sterowa się w miejscu sterów wytarła i miał luzy. Tak to kulki w dobrym stanie. Szkoda mi, żeby te stery leżały. Mogłyby trochę pojeździć. :teehee:

Napisano

aha , nie to chyba kupie nowe :)

A tak apropo szukam roweru starego do remontu za tanie pieniądze . im tańszy tym lepszy ale w gre wchodzą tylko składaki , stare kozy, ukrainy, urale :D

jutro idę na ryneczek może coś wyszarpie

Napisano

wiesz co

ja mam ładnego urala

cały oryginał w seledynowej barwie oryginał

wlasnie sobie przypomniałem

bo mam go w innej piwnicy zapomniałem o nim

odezwij sie to pogadamy o nim

caly w łądnym stanie

Napisano

Pierwszy śnieg już spadł! Słaby, bo słaby, ale za to ile radości:) Bardzo przyjemnie jechało mi się dzisiaj rano do pracy. Chyba już trochę stęskniłam się za tą zimą:)

Napisano

Ma ktoś z was na oddanie mi za jakieś 2zł zużytą/niepotrzebną wam w ogóle najmniejszą zębatkę na kasetę? Może być zjechana całkowicie. Ważne, żeby nie była pęknięta ani nic z tych rzeczy. najlepiej jakby była koloru srebrnego. Ilość zębów to 11 lub mniej. ;)

Napisano

tak ciepło a w lasku żadnego z bikerów ? :D Dzisiaj zabrałem na przejeżdżkę big hit'a do lasku i nikogo nie spotkałem... Chwilę się pokręciłem zaliczyłem glebe bo za szybko an bandę najechałem i wróciłem do domu. Pogoda wspaniała bo już tak nie wieje jak jesienią ;D

Napisano

Każdy jeździ kiedy może, ja też dzisiaj byłem i nikogo nie spotkałem. A tak od siebie dodam, żeby regularnie jeździć na rowerze trzeba mieć zacięcie i dobry sprzęt aby czerpać przyjemność z takiej formy aktywności . Dużą frajdę sprawiają mi wypady w teren gdzie jest dużo nierówności , lekkich podjazdów i zjazdów.

Napisano

Może być nawet takie. Mam tylko pytanie, czy to była ostatnia zębatka?

Tak ostatnia 11 zębów chyba.

Napisano

Szczęśliwego Nowego Roku i niezapomnianych rowerowych wrażeń:) Może pochwalicie się swoimi rowerowymi statystykami z roku 2011?:)

Napisano

Ja również życzę wszystkiego naj w nowym roku! :)

U mnie ten rok wyglądał mniej więcej tak:

dystans udokumentowany (czyli jazda z licznikiem) - 4007 km, ogólnie coś ok 4300 km

średnia różnica wysokości na jeden wyjazd (ok 50 km) - 816 m, co daje w sumie 65289 m

średnia suma podjazdów na jeden wyjazd (50 km) - 21 km, co daje w sumie 1680 km

Kasy wydanej na rower nie liczę ;)

Teraz pora na biegóweczki :)

Napisano

Szczęśliwego Nowego Roku dla Was wszystkich !

Rok zamykam z przebiegiem 4055,2 km, głównie dojazdy do pracy + kręcenie się po okolicach w weekendy. w porównaniu do zeszłego roku ok 1900 km jest krok naprzód.

Napisano

Ja w tym roku wykręciłam ponad 4000 km (nie wiem dokładnie ile, bo w październiku popsułam licznik:/), w tym ok. 2000 km na miejskim rowerze i 2000 km na rowerze górskim (z czego ok. 1000 km w górach). Plany na ten rok mam dosyć ambitne. Moje postanowienia noworoczne to m.in : dojechać na Nordkapp, przejechać ok. 7000 km i wystartować po raz pierwszy w jakimś maratonie:)

Napisano

Boango, ambitne postanowienia :)

Ja skromnie bo 1654 km, od marca do końca września, 1.10.2011 ostatni raz w 2011 roku na rowerze.

A plany ? Może kupić rower :)

Napisano

Wykręcone 2885km

Zaliczony single track pod smrkiem, tydzień w Karkonoszach i pierwsza setka pękła

W planach jest złożenie jakiegoś nowego roweru. I pojeździć więcej w terenie .

Pozdrówki.

Napisano

Dzisiejsza jazda z rana do pracy była...interesująca:) Raz tak wiatr mi zawiał w bok roweru, że prawie się przewróciłam. A Wam jak się jeździło?... Jutro narty biegowe i nocleg w schronisku:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...