boango Napisano 30 Września 2011 Napisano 30 Września 2011 Ponieważ dzisiaj jest dzień chłopaka... wszystkim legnickim rowerzystom życzę- kolejnych, udanych kilometrów:)
Renn Napisano 30 Września 2011 Napisano 30 Września 2011 Dziękujemy To ty ostatnio byłaś w winnicy z koleżanką ?
Eper Napisano 30 Września 2011 Napisano 30 Września 2011 Dzięki To Ty Renn chłopakiem jeszcze jesteś?
Eryk Napisano 30 Września 2011 Napisano 30 Września 2011 HEHE , Pamiętam kiedyś byłem chłopakiem i jeździłem na rowerku z takimi 2 kółkami doczepianymi, potem tylko z jednym doczepianym, potem było ######udu a teraz sam jestem dziadkiem
Renn Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 Eper dla kogoś może będę chłopakiem, jak na razie jestem wolny, ale uprzedzam Cie Wiktorku ja w przeciwieństwie do ciebie wole dziewczyny
artur78 Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 Panowie i Panie, kto mi podpowie gdzie w l-cy dostane olej Rohloffa do łańcucha w normalnych pieniądzach?
lyndowss Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 Gdzie już zaglądałeś za nim? Pewnie nigdzie. Polecam aukcje gdzie ktoś kupuje litr, albo 5 litrów tego oleju, a potem rozlewa go do mniejszych buteleczek i sprzedaje. Możesz też poszukać na forum, bo widziałem, że ktoś kupował Rohloffa np. w Katowicach, a potem parę osób odkupywało wybrana ilość.
artur78 Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 nie potrzebuje zatłuszczonej koperty i oszczędności 5 złotych. w legnicy jest w worbike na stronie - ale oni przeginają z cenami i w ogole mam do nich uraz. jeśli da sie kupic gdzieś indziej to chętnie wezmę na miejscu - nie z allegro. a może ktoś ma w garażu i zrobi mi odpłatnie oczywiście smarowanie łańcucha???
elkaziorro Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 A czemu musi być akurat olej Rohloffa? Czemu nie kupisz sobie np FinishLine'a?
artur78 Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 A czemu musi być akurat olej Rohloffa? Czemu nie kupisz sobie np FinishLine'a? a jest do kupienia w l-cy?
elkaziorro Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 Na muzealnej powinni mieć, ja tam kupowałem. Używam od ładnych paru lat i zdecydowanie mogę polecić.
Eper Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 Renn, chyba nie zrozumiałeś sensu mojej wypowiedzi
lyndowss Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 artur78 Skąd te uprzedzenia do WORBIKE'u? Nie wiem co złego w kupowaniu z allegro. Jak kupisz w jakieś buteleczce nie będziesz miał niczego zachlapanego. Ponadto takich rzeczy się nie wysyła w kopercie a raczej w paczuszce. Finish Line jest dostępny w WORBIKE i w Dobrych Sklepach Rowerowych. Co to za rowerowy by był gdyby Finish Line'a nie mieli. Kosztuje coś koło 17-18zł za 60ml.
PawelDL Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 hej jest w Legnicy sklep w którym dostanę produkty firmy Endura??głównie chodzi mi o spodnie.
Morpheo Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 Na Worbike, w którym ja raz na ruski rok zaopatruję się w FL i odrobinę częściej (z lenistwa) oddaję do naprawy Cannona, nie ma co narzekać. Naprawdę w Legnicy są sklepy stricte rowerowe (nie pokazując palcem powiedzmy że w rejonie Jaworzyńskiej i giełdy ), którym jest co zarzucić.
olomaster Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 Endury nigdzie nie widziałem ;/ kumpel jak zamawial to przez internet
Eryk Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 Ba w rejonie giełdy jest taki tajemniczy sklep co do niego wejdę to się czuję że ktoś czeka tylko kiedy z niego wyjdę ... więc omijam go łukiem szerokim ...
lyndowss Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 Tez mam takie wrażenie! Byłem tam parę razy i już tam nie chodzę.
sender Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 Nie weim, jak jest dziś, ale swego czasu w rejonie giełdy były dwa sklepy rowerowe. Jeden jest na bank, podzielam zdanie poprzedników - sklep ów zalatuje typową komerchą. Swoją drogą nie wiem, czy wiecie, ale w piątek 7.10.2011 w chojnowskim parku będą zawody. Chojnowski park zaliczam do kościołamnych, stąd też go omijam, jednak wszystkich zapraszam już dziś, choćby do kibicowania. Ja będę na z aparatem. Tu więcej informacji: http://haynau.pl/artykul/2311%2Cmistrzostwa-dolnego-slaska-w-kolarstwie-gorskim-mtb
tajemniczyjogurt Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 Witam bikerów z Legnicy . Tak się składa, że wybieram się ze szkoły na te zawody i trochę mnie sender wystraszyłeś. Rzeczywiście trasa jest aż tak trudna i na czym polega jej trudność? Jestem gotów zwątpić w swoje umiejętności
lyndowss Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 Były dwa. Jeden pozostał i jest to ten wątpliwej sławy. Drugi to WORBIKE, który obecnie jest koło real'a. Kiedyś chciałem się tam rozejrzeć za rowerem i powiedzieli mi, że tego sklepu już nie ma, bo przenieśli koło real'a. To właśnie był WORBIKE.
elkaziorro Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 Ale przecież Worbike wcześniej był na Zamkowej, a nie w okolicach giełdy.
sender Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 Na upartego w parku naszym jest kilka karkołomnych zjazdów, jednak z tego co udało mi się wypytać trenera chojnowskiego UKS ORIENS, trenera, który to wytycza trasę to nic strasznego nie będzie. Może jeden, który ponoć będzie kończył się nagłym skrętem - ponoć. Złamane kości to tylko u mnie występują, stąd też omijam park. Tak czy siak zawody jak zawsze będą fajne - polecam.
lyndowss Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 WORBIKE na Zamkowej? Jeszcze z 3 lata temu był tam jakiś ledwo zipiący sklep z 3 składakami i starej babci za ladą. Ponoć serwis MERIDY! Obok rzeczywiście był jeszcze jakiś sklep z rowerami, ale już od dawna, dawna go nie było. Tam gdzie jest teraz wypożyczalnia quad'ów i jakiś salon z motorami był rowerowy. W lutym 2009 kiedy tam byłem, powiedzieli mi, że rowerowy jaki tam był przeniesiono koło real'a. to jest WORBIKE! tajemnica WORBIKE'u!
elkaziorro Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 Tak jak napisałem wcześniej, Worbike był na Zamkowej, wiem, bo kupowałem tam rower, Meridę właśnie A było to ze 4 lata temu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.