Pawel2018 Napisano 1 Października 2018 Napisano 1 Października 2018 Zna ktoś jakieś sposoby na porządne wyczyszczenie łańcucha w domu bez kupowania żadnych myjek itp. ?
Pietern Napisano 1 Października 2018 Napisano 1 Października 2018 Ściągasz łańcuch, szejkujesz, wycierasz i suszysz na dworze (balkonie), wracasz do domu i zakładasz łańcuch. Smarujesz i gotowe.
Gawel76 Napisano 1 Października 2018 Napisano 1 Października 2018 Jeżeli potrzebujesz info do pracy doktorskiej to zapraszam do lektury
dorota57 Napisano 2 Października 2018 Napisano 2 Października 2018 Ja mam butelki po witaminach OSHE, mają szerokie otwory. W jednej mam brudną benzynę ekstrakcyjną, szejkuję wstępnie. Potem przekładam do drugiej i szejkuję kilka razy potrząsając butelką. Wyciągam z butelki łańcuch za pomocą zakrzywionej szprychy. Po osuszeniu na każde łączenie nakładam kropelkę oleju. Taką czynność robię co 200km
Charvel Napisano 2 Października 2018 Napisano 2 Października 2018 Pianka fenwicks - w życiu nie udało mi się w tak szybki sposób wyczyścić jak za pomocą tego (sic!) Byłem sceptycznie nastawiony do tego co oglądałem na YT, ale raz kozie śmierć - kupiłem ten mniejszy pojemnik na próbę i .... wynik naprawdę niezły
cervandes Napisano 2 Października 2018 Napisano 2 Października 2018 Serio trzeba ten sam temat wałkować w wielu tematach?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.