steve69 Napisano 20 Września 2018 Napisano 20 Września 2018 Witam. Pytanie do mieszkańców stolicy: w którym warszawskim sklepie jest największy wybór rowerów szosowych marki TREK? -- Pozdrawiam.
pdz Napisano 20 Września 2018 Napisano 20 Września 2018 Wiem, że mają : Skleprowerowy, Absolutbike, Mybike
abdesign Napisano 20 Września 2018 Napisano 20 Września 2018 Kiedyś (dawno nie byłem) to był taki sklep na Ken'ie już nie pamiętam nazwy - tam było jakoś więcej treków zawsze. Może dalej jest.
Mod Team KrissDeValnor Napisano 20 Września 2018 Mod Team Napisano 20 Września 2018 Sprawdź : http://axel.waw.pl/ - sklep nieduży powierzchniowo, ale pytaj.
pdz Napisano 20 Września 2018 Napisano 20 Września 2018 W Skleprowerowy.pl był test Trek, szukaj w innych, bo sklepy mające Treka dostają pewnie po kolei rowery aby ludzie mogli pojeździć. Jak byłem na teście to były Domane SLR i Emonda ale nie pamiętam który model, w każdym razie jeden człowiek miał ją z Di2. Sporo ludzi porezerwowało szosówki , wszystkie były zajęte a finalnie było nas 4 osoby + prowadzący.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.