donnyG Napisano 9 Kwietnia 2018 Napisano 9 Kwietnia 2018 Mam problem co do wybrania hamulców do dh/fr shimano zee,xt avidy czy jakie najlepije budżet to maks 800zł moja waga to 70kg.
Mod Team mrmorty Napisano 9 Kwietnia 2018 Mod Team Napisano 9 Kwietnia 2018 co w Twoim mniemaniu jest tym DH? W twoim zasięgu finansowym są jeszcze magury mt5. Sam użytkuję staruszki cody ale jedyne hamulce na które bym je ewentualnie zamienił to mt5 albo mt7
donnyG Napisano 9 Kwietnia 2018 Autor Napisano 9 Kwietnia 2018 Chodzi o to poprostu ze jezdząc w górach na traskach dh albo poprostu ostrzejszych terenach używa sie bardziej hamulec niż przy zwykłej jeżdzie i dlatego warto miec ta dobra siłe hamowania i zeby były tez wytrzymałe i zeby sie nie zapowietrzały szybko
Brombosz Napisano 10 Kwietnia 2018 Napisano 10 Kwietnia 2018 Wałkowałem ten sam temat przez kilka miesięcy i padło na MT5. Dzisiaj wypłata, jutro zamawiam.
abdesign Napisano 10 Kwietnia 2018 Napisano 10 Kwietnia 2018 Mój głos to miks Zee (przód) i XT (tył) od razu na metalicznych klockach - "zestaw" mieści się w 800zł Sam jeżdżę na niemal identycznym tyle że zacisk m820 i baardzo sobie cenię.
Dokumosa Napisano 10 Kwietnia 2018 Napisano 10 Kwietnia 2018 Jak poszukasz to zee p+t kupisz za 800 na metalicznych. Na b-d jest wyprzedaż magury i komplet mt5 (na organikach) można nabyć za 154EUR (+8-9 shipment do PL).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.