Skocz do zawartości

[forum] i jego szybkosc wczytywania

Tooreck

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cos w tym musi byc :roll: , Też pokazywało mi że w temacie jest nowy post ale go nie widziałem, później sam napisałem posta i po wyświetleniu okazało sie że ktoś długo przede mną coś napisał a ja tego nie widziałem :? .

Tak samo występuje co jakis czas problem z wejściem na forum, ale jak już wejde to wszystko ok.

Napisano

Ja Wam powiem tak: Za duzo na forum siedzicie i potem narzekacie na byle jakie gówno :( Ja tam nie widze żadnych ubytków ;-)

Napisano
dokładnie to samo mam widze że żaba spłodził posta...

Kurcze , mam fana , mam fana :grin: 8) :grin: :grin:

Napisano
Kurcze , mam fana , mam fana  :grin:  8)  :grin:  :grin:

Przecież miałeś zostać honorowym ojcem forumowiczów, czy jakoś tak :mrgreen:

Jakbyś myślał o jakieś adopcji, to daj znak :wink: :grin:

Napisano
ja czasem mam taki dynks ze widze w danym dziale że ktoś napisał ostatniego posta, klikam na temat i niewidze tego ostatniego posta. Dopiero jak wruce i nacisne ta kardke obok niku forowicza który ostatni napisał posta to dopieo go widze
Mam to samo :eek:

Ja Wam powiem tak: Za duzo na forum siedzicie i potem narzekacie na byle jakie gówno 003.gif Ja tam nie widze żadnych ubytków 004.gif

Nie na "byle" :( Nie mozna czegos z tym zrobic :?:

• Mod Team
Napisano

wiecie tak jak dzis forum działało przez cały dzień to moze dzialac do konca swiata i o 1 dzien dluzej poprostu rakieta, wszystko chodzilo dzis blyskawicznie oby tak dalej :grin:

• Mod Team
Napisano

neostrada przez router ( modem tpsy sie nadaje do ... ) ale teraz z nikim jej nie dziele czasami matka sie podczepia z laptopem ewentualnie dodatkowo brat ale jestem sam - wiec całe łącze dla mnie :grin: wszystkie inne stronki smigaja jak burza, wirusy trojany itp odpadaja bo wlasnie postawilem system na nowo

Napisano
neostrada przez router ( modem tpsy sie nadaje do ... ) ale teraz z nikim jej nie dziele czasami matka sie podczepia z laptopem ewentualnie dodatkowo brat ale jestem sam - wiec całe łącze dla mnie :grin:  wszystkie inne stronki smigaja jak burza, wirusy trojany itp odpadaja bo wlasnie postawilem system na nowo

Jak to jest z tym modemem? Jak kupię router mogę się go pozbyć, czy jest własnością TePsy?

U mnie (też na neo) dzis chodzi idealnie.

• Mod Team
Napisano

nie wydaje mi sie - ja go mam bo spzedac go na allegro to nie ma sensu chodza po 20-30zl :] ale wydaje mi sie ze on jest twoja wlasnoscia a nie tpsa wiec wolnoc tomku w swoim domku - a zeby miec pewnosc trzeba zerknac w umowe a potem mozna robic testy jak mieciu robił na sramie 9 :grin:

a forum dalej chodzi jakby chciało a nie mogło :-(

Napisano

Wydawało mi się, że nie można bo mój kumpel ma neo i mi coś mówił że ma w umowie że musi trzymać modem. Może tak jest wtedy np. jak jest promocja modem za 1zl ??

• Mod Team
Napisano
Może tak jest wtedy np. jak jest promocja modem za 1zl ??

za telefon komórkowy tez masz promocje na 1zl(i stanowi on już twoją własność, mozesz sobie robic z nim co chcesz) bo jego reszta ceny jest wliczona w abonamencie tak samo pewnie jest tu, jednak to jest tpsa a nie normalna firma jak chociażby "era" zaraz poszukam umowy i napisze jak jest ;)

Napisano

Z tym modemem to chyba kiedyś trzeba było go trzymać, bo go nie kupowałeś go tylko płaciłeś swego rodzaju kaucje. Teraz, to chyba jest samowolka ;)

Napisano

no u mnie... na radiówce 512 to rano i wieczorem chodzi tak, że nawet sie nie ładuje tylko "pyk" i jest forum :P ale zawsze jakoś popołudniu mi troszkę się ładuje... :grin:

Gość BikerFG
Napisano

kiedys mialem z tepsy SDI i mimo ze za instalacje zalpacilem sporo to i tak terminal byl tylko przez nich dzierzawiony i przy rozwiazaniu a raczej wygasnieciu umowy (po 2-ch latach) sprzet trzeba bylo zwrocic. teraz moze sie to zmienilo, wszytko jednak powinno byc napisane w umowie.

Napisano
w południe chodzi wolno bo jest duzo uzytkowników zalogowanych ????

być może... chociaż czasami popołudniu ładuje mi się dłużej a jak sprawdzę kto jest na forum to jest np. 3 zarejestrowanych i 5 gości... ale jak było 12 zarejestrowanych i chyba z 10 gości to i tak zbytniej róznicy w szybkości ładowania się forum nie odczułem... :P

Napisano
uoo...teraz to smiga :P a lącze niezbyt szybkie mam :roll: neostrda 128 :evil:

"niezbyt szybkie".... niech Cie szlag :D zebys Ty zobaczył jak sie pracuje na modemie radiowym 19,2 kbps (teoretycznie), który nigdy tak w ogole nie rozwinął mi tej prędkości :-(

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...