thomash Napisano 25 Lutego 2005 Napisano 25 Lutego 2005 Cos w tym musi byc :roll: , Też pokazywało mi że w temacie jest nowy post ale go nie widziałem, później sam napisałem posta i po wyświetleniu okazało sie że ktoś długo przede mną coś napisał a ja tego nie widziałem :? . Tak samo występuje co jakis czas problem z wejściem na forum, ale jak już wejde to wszystko ok.
Karol Napisano 25 Lutego 2005 Napisano 25 Lutego 2005 Ja Wam powiem tak: Za duzo na forum siedzicie i potem narzekacie na byle jakie gówno Ja tam nie widze żadnych ubytków ;-)
Żaba Napisano 25 Lutego 2005 Napisano 25 Lutego 2005 dokładnie to samo mam widze że żaba spłodził posta... Kurcze , mam fana , mam fana :grin: 8) :grin: :grin:
Napatos Napisano 25 Lutego 2005 Napisano 25 Lutego 2005 Kurcze , mam fana , mam fana :grin: 8) :grin: :grin: Przecież miałeś zostać honorowym ojcem forumowiczów, czy jakoś tak :mrgreen: Jakbyś myślał o jakieś adopcji, to daj znak :wink: :grin:
karolyfer Napisano 25 Lutego 2005 Napisano 25 Lutego 2005 ja czasem mam taki dynks ze widze w danym dziale że ktoś napisał ostatniego posta, klikam na temat i niewidze tego ostatniego posta. Dopiero jak wruce i nacisne ta kardke obok niku forowicza który ostatni napisał posta to dopieo go widze Mam to samo :eek: Ja Wam powiem tak: Za duzo na forum siedzicie i potem narzekacie na byle jakie gówno 003.gif Ja tam nie widze żadnych ubytków 004.gif Nie na "byle" Nie mozna czegos z tym zrobic :?:
Mod Team Lookas 46 Napisano 25 Lutego 2005 Mod Team Napisano 25 Lutego 2005 wiecie tak jak dzis forum działało przez cały dzień to moze dzialac do konca swiata i o 1 dzien dluzej poprostu rakieta, wszystko chodzilo dzis blyskawicznie oby tak dalej :grin:
hiena cmentarna Napisano 26 Lutego 2005 Napisano 26 Lutego 2005 no fakt, u mnie też zaskakująco szybko idzie ::smile:: a ostatnio się wlokło :roll:
DaRochee Napisano 1 Marca 2005 Napisano 1 Marca 2005 U mnie jest wszystko okej oprócz zanikających postów ostatnich gdzie niegdzie jak napisał Kazumi... :?
Mod Team Lookas 46 Napisano 1 Marca 2005 Mod Team Napisano 1 Marca 2005 dzis to forum mi chodzi jak ruski czołg :sad: a wyłączyłem nawet muła i inne pierdoły więc łącze puste ( 768kb ) i sie wlecze strasznie :-(
skrzynia Napisano 1 Marca 2005 Napisano 1 Marca 2005 U mnie od rana chodzi rewelacyjnie Może masz supeł zawiązany na kablu od netu :?: :lol: :wink: A poważnie - masz sieć lokalną, czy TP SA ?
Mod Team Lookas 46 Napisano 1 Marca 2005 Mod Team Napisano 1 Marca 2005 neostrada przez router ( modem tpsy sie nadaje do ... ) ale teraz z nikim jej nie dziele czasami matka sie podczepia z laptopem ewentualnie dodatkowo brat ale jestem sam - wiec całe łącze dla mnie :grin: wszystkie inne stronki smigaja jak burza, wirusy trojany itp odpadaja bo wlasnie postawilem system na nowo
skrzynia Napisano 1 Marca 2005 Napisano 1 Marca 2005 neostrada przez router ( modem tpsy sie nadaje do ... ) ale teraz z nikim jej nie dziele czasami matka sie podczepia z laptopem ewentualnie dodatkowo brat ale jestem sam - wiec całe łącze dla mnie :grin: wszystkie inne stronki smigaja jak burza, wirusy trojany itp odpadaja bo wlasnie postawilem system na nowo Jak to jest z tym modemem? Jak kupię router mogę się go pozbyć, czy jest własnością TePsy? U mnie (też na neo) dzis chodzi idealnie.
thomash Napisano 1 Marca 2005 Napisano 1 Marca 2005 Jak założysz sobie router to modem tepsy musisz zachować, bo np. przy rozwiązaniu umowy trzeba go oddać. Mam racje ?? :roll:
Mod Team Lookas 46 Napisano 1 Marca 2005 Mod Team Napisano 1 Marca 2005 nie wydaje mi sie - ja go mam bo spzedac go na allegro to nie ma sensu chodza po 20-30zl :] ale wydaje mi sie ze on jest twoja wlasnoscia a nie tpsa wiec wolnoc tomku w swoim domku - a zeby miec pewnosc trzeba zerknac w umowe a potem mozna robic testy jak mieciu robił na sramie 9 :grin: a forum dalej chodzi jakby chciało a nie mogło :-(
thomash Napisano 1 Marca 2005 Napisano 1 Marca 2005 Wydawało mi się, że nie można bo mój kumpel ma neo i mi coś mówił że ma w umowie że musi trzymać modem. Może tak jest wtedy np. jak jest promocja modem za 1zl ??
Mod Team Lookas 46 Napisano 1 Marca 2005 Mod Team Napisano 1 Marca 2005 Może tak jest wtedy np. jak jest promocja modem za 1zl ?? za telefon komórkowy tez masz promocje na 1zl(i stanowi on już twoją własność, mozesz sobie robic z nim co chcesz) bo jego reszta ceny jest wliczona w abonamencie tak samo pewnie jest tu, jednak to jest tpsa a nie normalna firma jak chociażby "era" zaraz poszukam umowy i napisze jak jest
Napatos Napisano 1 Marca 2005 Napisano 1 Marca 2005 Z tym modemem to chyba kiedyś trzeba było go trzymać, bo go nie kupowałeś go tylko płaciłeś swego rodzaju kaucje. Teraz, to chyba jest samowolka
nikuss Napisano 5 Marca 2005 Napisano 5 Marca 2005 u mnie smiga ale tylko rano :D a tak w południe czy wieczorem to sie wlecze i to strasznie :evil:
Kędzior Napisano 5 Marca 2005 Napisano 5 Marca 2005 no u mnie... na radiówce 512 to rano i wieczorem chodzi tak, że nawet sie nie ładuje tylko "pyk" i jest forum ale zawsze jakoś popołudniu mi troszkę się ładuje... :grin:
nikuss Napisano 5 Marca 2005 Napisano 5 Marca 2005 mozliwe ze w południe chodzi wolno bo jest duzo uzytkowników zalogowanych ????
Gość BikerFG Napisano 5 Marca 2005 Napisano 5 Marca 2005 kiedys mialem z tepsy SDI i mimo ze za instalacje zalpacilem sporo to i tak terminal byl tylko przez nich dzierzawiony i przy rozwiazaniu a raczej wygasnieciu umowy (po 2-ch latach) sprzet trzeba bylo zwrocic. teraz moze sie to zmienilo, wszytko jednak powinno byc napisane w umowie.
Kędzior Napisano 5 Marca 2005 Napisano 5 Marca 2005 w południe chodzi wolno bo jest duzo uzytkowników zalogowanych ???? być może... chociaż czasami popołudniu ładuje mi się dłużej a jak sprawdzę kto jest na forum to jest np. 3 zarejestrowanych i 5 gości... ale jak było 12 zarejestrowanych i chyba z 10 gości to i tak zbytniej róznicy w szybkości ładowania się forum nie odczułem...
hiena cmentarna Napisano 5 Marca 2005 Napisano 5 Marca 2005 uoo...teraz to smiga a lącze niezbyt szybkie mam :roll: neostrda 128 :evil:
Ihsahn Napisano 6 Marca 2005 Napisano 6 Marca 2005 uoo...teraz to smiga a lącze niezbyt szybkie mam :roll: neostrda 128 :evil: "niezbyt szybkie".... niech Cie szlag zebys Ty zobaczył jak sie pracuje na modemie radiowym 19,2 kbps (teoretycznie), który nigdy tak w ogole nie rozwinął mi tej prędkości :-(
Mod Team Lookas 46 Napisano 30 Kwietnia 2005 Mod Team Napisano 30 Kwietnia 2005 jestem pod duzym ( pozytywntm ) wrażeniem te forum śmiga niemalże tak szybko jak ja na rowerze oby tak dalej :grin:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.