Skocz do zawartości

[telefony] Wasze komóreczki

karolyfer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Widzialem ta 8800 na zywo i duzo gorzej wyglada niz na zdjeciach. Osobiscie wolalbym 8910 i. za to np. Siemens M75 zajefajnie na zywo wyglada. Taki fajny zgrabny czolg na rower :wink:

Napisano

Mam przestażałą nokię 3310... Niedługo to będzie juz zabytek :) Ale póki działa wole pakować kase w inne rzeczy (czyt. w rower) niz wydać na nowszy telefon...

Pozdro

Napisano
Mam przestażałą nokię 3310... Niedługo to będzie juz zabytek :P Ale póki działa wole pakować kase w inne rzeczy (czyt. w rower) niz wydać na nowszy telefon...  

Pozdro

Komorka jest swietna sam ja dopiero zmienilem miesiac temu, fakt jest to chyba niesmiertelna komorka,mialem ja ponad 5 lat :)

Napisano

Fakt faktem, ze 3310 jest nieśmiertelna :) Swoją mam mniej więcej od połowy roku 2000 i trzyma sie całkiem dobrze. Zmieniłem kolor obudowy na czarny i wygląda jakoś :P

Napisano

Ja w swojej 3310 tylko po 4,5 roku kupilem nowa baterie bo slabo trzymala, a tak to zadnych problemow, telefon caly czas byl w fuetrale potem silikonie tak wiec wyglada jak nowy. Mimo kulku upadkow nic mu sie nie stalo, tak wiec polecam jako tania komorke.

Napisano

Z moją Nokią sytuacja bardzo podobna - po 4 latach użytkowania zmiana baterii... Upadków tez już kilka zaliczyła, ale sie trzyma skubana :)

Pozdro

Napisano

Mam 6610i, ma szansę ze względu na popularność zostać drugą 3310. O telefonie mogę powiedzieć tylko tyle, że nie przeszkadza. Chociaż odnosząc ją do poprzednika - Siemensa SL45i - muszę powiedzieć, że Nokia wie, co to ergonomia. Instrukcji nawet nie otworzyłem - nie było potrzeby, chociaż nigdy wcześniej nie miałem Nokii.

Napisano

"Mam 6610i, ma szansę ze względu na popularność zostać drugą 3310."

W pelni sie z tym zgadzam sam zmienilem wlasnie nokie 3310 na 6610i , wydaje mi sie ze znowu beda ja mial z 4-5 lat hehe.

Napisano

Witam wszystkich;]

Niedawno nabyłem nową komórke po SE t300. Jest to Sony CMD-MZ5. Jest to telefon bardzo zadko widywany w polsce poniewaz byl raczej wydany do krajow srodziemnomorskich i skandynawskich. Telefon ma bardzo ciekawa historie. Telefon pochodzi z Amsterdamu i mojego kolegi ciotka znalazła go we włoszech na plazy. Pozniej w Polsce był problem ze znalezieniem ładowarki do niego ale z tym nie było problemu bo pasuje ładowarka z Sony Z5. Telefon ma wymienne karty pamieci Memory Stick Duo oraz posiada odtwarzacz mp3. Słuchawki byly standardowo z pilotem jak w discmanie ale idealnie pasuja do niego sluchawki z nokii. Posiada takze wejscie line in przez ktore mozna nagrywac ze sprzetu zewnetrznego. Telefon dostałem za drobna przysługe i jestem z niego zadowolony.

Oto link do niego

=1386]http://telefonia.wp.pl/hardware/show.html?IN[id]=1386

Napisano

Właśnie takie wynalazki Matin jak ty teraz dostałeś lubię, a nie miliardową nokię 3310, albo cos w tym stylu

Napisano

Haha. Dalej sam nic nie posiadam, obecnie K700i testuję pod względem użyteczności jako Mp3/Radio. Radio na 4 oceniam, Mp3 na razie nie mam jak testować, bo brak kabla, żeby wgrać, ale teć czuję że rewelacja to to nie będzie :-(

Napisano

ja mam mpx200 ogolnie fajny telefonik tylko wada jest to ze strasznie szybko pada bateria ale

jest spoko ma praktycznei nieograniczone mozliwosci i jak smigam na rowerku to moge sobie posluchac mp3.

A czesto nie zastanawialem po co sa aparaty w telefonach uwazam ze sa kompletnie niepotzrebne bo i tak robia tak slabe zdjecia ze szkoda gadac juz lepiej sobie kupic jakis tani telefon i do tego cyfrowke

Napisano

Siemensik ME45 to był mój ulubiony. Teraz sie siemensy spsuły (bo je u madziarów robią). Mam C65 i właśnie w serwisie spędza wakacje! Chyba przerzutka na reniferowate (czyt. fińskie) nokie zrobię.

Myślę nad nokią 5140. Posiada ktoś :?: :?: :?:

Dobra jest?

• 4 tygodnie później...
Napisano

A ja mam Siemensa SL45i i uważam że nie ma nic lepszego na rynku w kategorii cena/jakość. I w sumie w jakości do obecnych też ten telefon jest super.

Podstawowe funkcje telefonu ma - czyli dzwonić i smsować możemy.

Dodatkowo mamy odtwarzacz MP3 o super jakości dżwięku, mamy program który umożliwia czytanie książek oraz cały zestaw patchy dzięki którym możemy z komórką zrobić prawie co chcemy (nawet coś na podobnieństwo GPSa możemy mieć), poza tym slot na karty MMC, dodatkowo duża ilość fajnych gier i przydatnych programów no i wygląd także ma zarąbisty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...