Skocz do zawartości

[łańcuch] 10 rzedowy do kasety 9tki

bobiik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nowa tylna alivio i acera wyglądają zabojczo, łącznik wózka z pantografem jest plastikowy. Fantastyczny luz fabryczny i denna praca w pakiecie :)

Napisano

Celowe postarzanie produktu, tak to się nazywa. Szkoda jednak, że obejmuje wszystkie grupy. Rozumiem, że w XTR, XT to grupy skierowane już na precyzję działania, ale Deore i w Alivio powinny być już trwałe, bardzo trwałe. No, tylko że pewnie jakby spojrzeć na ilość zysku jaki generują poszczególne grupy, to wyszło by pewnie, że właśnie te najsłabsze, a więc zrozumiałem by było, że i one muszą szybko paść, by klient ponownie wrócił do sklepu na zakupy.

Jeszcze trochę, a będziemy dostawali sprzęt jednorazowy.

Napisano

Dlatego mówię że zaczynają sobie z nami niefajnie pogrywać.

Zawsze byli pazerni ale to zaczyna przybierać chore rozmiary.

Tośmy się pośmiali ;)
A tak na poważnie. Dobra hulajnoga czy buty do biegania kosztują tyle co rower. I co? Biegacze maja się przesiąść na rower ale zaraz nie, to bez sensu, muszą kupić octavię to bo to się lepiej opłaca. Zluzujcie majty chłopaki.

W du.... mam ile kosztują buty biegacza i co on ma zrobić. W niczym to nie zmienia istoty rzeczy.

Jeśli widzę że coś jest nie w porządku to o tym mówię. Czy będę jezdził i kupował części? Będę bo nie mam innego wyjścia.

Najgorsze że niedługo to będzie plastik fantastik którym strach pojechać w prawdziwy teren.

Napisano

Biadolenie zawsze miało się świetnie w tym kraju.

Na wiele można narzekać w branży rowerowej, ale akurat w kwestii napędu Shimano ma naprawdę dobre produkty i nie żąda za nie jakichś wściekłych pieniędzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...