wilczewicz Napisano 24 Czerwca 2015 Napisano 24 Czerwca 2015 Cześć, Jestem na etapie poszukiwania roweru MTB. Obecnie jeździłem tylko na szosie. Wzrost 186 Waga 91 kg. Udało mi się znaleźć rower SCOTT Boulder 30G w cenie 1900 zł w stanie bdb. Rama aluminiowaamortyzator SR SUNTOUR XCR LOCKOUTprzerzutki SLX i Deore - zmieniarki Deore - 30 biegówhamulce hydrauliczne SHIMANO tarczemostek,kierownica SCOTT M25koła 26 cali - obręcze wzmacniane syncros ALEXRIMS Co sądzicie o tym? Nie mogę znaleźć opinii w internecie na temat tego modelu.
marcin_ostrów Napisano 24 Czerwca 2015 Napisano 24 Czerwca 2015 Jest sens pakować się w ogóle w 26 cali ? Według mnie nie . I nie chcę polemizować czy 29/27,5 jeździ lepiej , po prostu producenci zadecydowali za nas
wilczewicz Napisano 24 Czerwca 2015 Autor Napisano 24 Czerwca 2015 No okej ale abstrachując od rozmiaru kół, który przyjmijmy że nie będzie mi w niczym przeszkadzał, to czy rower jest wart tej kasy?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.