venom6 Napisano 18 Czerwca 2015 Napisano 18 Czerwca 2015 Witam, prawdopodobnie czeka mnie wymiana suportu... dlatego moje pytanie czy ktoś miał styczność z suportem Saint SM-BB80? czy będzie pasował do korby xt m770? niestety przez wyszukiwarkę niczego nie znalazłem o tym suporcie, czy może lepiej kupić slx/xt bo podobno różnicy nie ma lub może Accent BB-EX pro, chodzi mi o w miarę wytrzymały suport, w rozsądnej cenie czyli koło 100 zł.
Kaczorak Napisano 18 Czerwca 2015 Napisano 18 Czerwca 2015 Bierz Accenta bo ma możliwość wymiany łożysk na standardowe (6805 2rs o ile dobrze pamięam) co przy późniejszej eksploatacji jest bardzo wygodne i daje się odczuć po kieszeni. Mój suport XT też dobiega końca żywotu i następny będzie Accent
radziuGD Napisano 18 Czerwca 2015 Napisano 18 Czerwca 2015 saint wystepuje też w wersji pod mufę 83 więc tu musisz byc ostrożny. Miska od strony napedu ma też wyraźnie głębszą część z gwintem, pytanie jak gęboko masz nagwintowaną mufę.
venom6 Napisano 18 Czerwca 2015 Autor Napisano 18 Czerwca 2015 tak wiem o wersjach mam 68. O Accent BB-EX pro też słyszałem że można łożyska wymieniać, dziwni mnie tylko brak opinii o suporcie Saint i jak to jest z jego wytrzymałością, niby do zastosowań ekstremalnych:).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.