Skocz do zawartości

[Humor] Kwiatki z serwisu - zdjęcia

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Jak myślicie ze kupno alu obręczy pozbawi was problemu korozji to sie srodze zawiedziecie :D

gn7h1fWh.jpg

A obręcz to szanowany DT Skisł. :D

Napisano

Co to jest pod tym zaciskiem bo slabo widze, zabi skrzek?

Napisano

c70083605dfc.jpg

Strzeżonego Pan Bóg strzeże : )

Jakość słaba, ale widać o co chodzi. Pan zrobił to "w razie czego, dla pewności żeby luzów nie złapało" : )

Napisano

Przy jakiś tanich rowerach szarego Kowalskiego takie zdjęcia wywoływały u mnie uśmiech, ale jak ktoś robi takie cuda z korbą Deore która tania nie jest to, już tylko można pokiwać głową z politowaniem.

Napisano

c70083605dfc.jpg

Strzeżonego Pan Bóg strzeże : )

Jakość słaba, ale widać o co chodzi. Pan zrobił to "w razie czego, dla pewności żeby luzów nie złapało" : )

tak jest kiedy się rowerzysta z ukrainy przesiada na coś współczesnego

Napisano

A byles tak pro, zeby zwiazac linke na wezel i zwinac przezroczysta tasma samoprzylepna? Jak kokon jakiegos mechapajaka...Pod sklepem na wiosce takie cudo u mnie stalo.

Napisano

Każdy ma swoje patenty w składaniu roweru, zawsze odkrywamy, że czegoś brakuje lub coś możemy złożyć lepiej, poza tym "Polska krajem zamienników" jak to kiedyś powiedział znajomy mechanik samochodowy :)

Napisano

Jak zakrecisz z Olsztyna w okolice Medralowej-Jalowca =Beskidy, to jest to mozliwe.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Może nie jest to zdjęcie z serwisu ale warto zobaczyć.

Zdjęcie zrobiłem w sobotę na Verva Street Racing, jak widać rowerzyści też ogarniają dobre projekty ;)

0b4ba60a1a4734a0.jpg

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Dobrym projektem bym tego nie nazwał. 

Powiedz mi czym On tam hamuje? Z przodu chiński zacisk , z tyłu v-ka. Ja chiński hamulec niefajnie wspominam już przy prędkościach rowerowych :P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...