djjt Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Witam Nie wiem czym odkrecic to plastikowe ustrojstwo żeby dostac sie do suportu pomóżcie prosze bo nie chce sciąć całego plastiku bo juz wogóle do tego nie dojde
Garlock Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Kluczem np od naszego forumowego kolegi: http://www.bitul.pl/Sklep/Produkty/48-Klucz-do-kontry,-standard-Shimano-6-zebow P.S. Dodaj nawiasy kwadratowe w tytule.
djjt Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Napisano 30 Kwietnia 2015 Dzięki wielkie o to mi chodziło a co jak klucz nie pomoze z powodu zbyt objechanych wpustek? Jeszcze jedno pytanko W którą strone odkręcamy kontry?
Mod Team Puklus Napisano 30 Kwietnia 2015 Mod Team Napisano 30 Kwietnia 2015 Prawa strona w prawo, lewe w lewo, odwrotnie niż pedały.
Garlock Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Łańcuch jest zwykle z prawej strony , czyli w prawo. Tak łopatologicznie: 1. Tę miskę od strony korby z zębatkami odkręcasz kręcąc zgodnie z ruchem wskazówek zegara * bo ma tzw lewy gwint 2. Miskę od strony przeciwnej odkręcasz jak zwykłą śrubę czyli kręcisz przeciwnie do ruchu wskazówek zegara * * mam na myśli zegar analogowy czyli taki z dwoma lub trzema wskazówkami. a co jak klucz nie pomoze z powodu zbyt objechanych wpustek? Gdyby to były wypustki to byłby problem. Ale to są wgłębienia a wypustki ma stalowy klucz. Więc on i tak wgryzie się w plastik nawet jak rowki są trochę skancerowane.
djjt Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Napisano 30 Kwietnia 2015 Dziękuję za kompletna odpowiedz mogę zamknąć temat
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.