Qaroll Napisano 5 Kwietnia 2015 Napisano 5 Kwietnia 2015 Mieliście kiedyż wrażenie, że napisaliście coś innego niż widzicie? Zdiagnozowaliście u siebie schizofrenię? Bez obaw, możliwe, że wszystko jest z Wami w porządku. Na forum działa nawiedzony słownik samoczynnie "poprawiający" niektóre wyrazy. Spróbujcie napisać "spodłożem". Z P O D Ł O Ż E M Dowód:
sephiroot Napisano 5 Kwietnia 2015 Napisano 5 Kwietnia 2015 Co to jest "spodłożem"? spodłożem spodłorzem spodłożę s podłożem Czaję "z" zmienia na "s" i usuwa spację. z boku z tyłu z czyms tam spodłogiem z po spod spodł spodło hmmm... zmienia błędne "z p o d" na "spod". Źle ustawiona korekcja.
Qaroll Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Napisano 5 Kwietnia 2015 naprawdę, z podwładnym, byćmoże, nie dobrze, poszedłem, poszedł bym poszedłem = p o s z ł e m naprawdę = naprawdę Ciekawe jaki jest algorytm zapięty, bo "z podwładnym" nie poprawia. Nie podoba mi się to, wolę widzieć, że ktoś zrobił byka, niż zastanawiać się czy autokorekta się nie pomyliła i czegoś nie napsuła. W prywatnych konwersacjach również to działa.
Mod Team KrissDeValnor Napisano 19 Września 2015 Mod Team Napisano 19 Września 2015 Nic więcej ponad to,co było napisane - tu nie pozwala rozdzielić " ponad " i " to ". Why
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.