Ombre Napisano 12 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam, interesuje mnie kupno całego stroju, poszukałem i znalazłem tą oferte BikeWorld'u Wszystko spoko, fajnie, ale czy są jeszcze inne tego typu oferty? Szukałem i nie potrafilem znalesc... Gdybyście podali inne zestawy w podobnej cenie byłym wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaWinter Napisano 12 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 :arrow:BCM Nowatex :arrow:Quest Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morex Napisano 13 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Mam do wydania 200 zl na stroj kolarski do xc tzn. koszulka + spodenki Chcialbym sie was poradzic co polecacie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 13 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Na allegro masz sporo ladnych koszulek BCM Novatexa <100zł, mozna tez dorwac cos unikalnego ja np. znalazlem koszulke Festiny dodawana do drogich zegarkow (producent Biemme) za 99 zł + koszt wysylki. Za druga setke masz spodenki np. R&P Pawlak (polecam, super wygodne) czy Plusa (w nich nie jezdzilem). Pogrzeb na allegro, jesli chodzi o ciuchy jest tam sporo sprawdzonych i tanich sprzedawcow. W stacjonarnych sklepach ceny zabijaja na miejscu, 250 zł za koszulke to standard :035: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morex Napisano 13 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Dzieki za odpowiedz :030: W takim razie ide czegos poszukac na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 13 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ooo wielkie dzięki! Oto chodzi Macie jeszcze jakies propozycje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaWinter Napisano 13 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Zawsze można poszukać na Allegro. Sprzedaje tam właśnie Nowatex, ale inne komplety strojów też można znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klimek Napisano 13 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 W nowym numerze MR jest przegląd koszulek i spodenek z cenami i zdjęciami. Warto zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marnon Napisano 25 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 no tak na allegro jest mnóstwo koszulek i spodenek i ogólnie ubrań na rower, ale wydaje mi się że kupowanie odzieży przez net to ryzyko z rozmiarem oczywiście, co do sklepów to przesadzasz troche, koszulki są już ok 70zł na accenta, ja szukam spodenek z wkładką na szelkach i myśle właśnie nad tymi z bikeworld, dobra cena ale nie wiem jak z jakością , jaka jest wkładka?? jeździ ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rekinekczwa Napisano 25 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Witam Ja jestem szczęśliwym posiadaczem stroju wprost od firmy BCM Nowatex Zamówiłem w piątek w nocy A dzisiaj ( wtorek ) strój już doszedł Jest bardzo wygodny przejechałem już nim ze 100 kmów Polecam naprawdę dobra firma za komplet wraz z przesyłką zapłaciłem 232,50 a na allegro bez przesyłki jest za 230 zł Pozdross Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalB Napisano 25 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Moze www.distance.pl , wyczytalem ze spodenki sa super. Jutro mam zamiar skontaktowac sie i zerknac jak to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marnon Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 a czy ktoś może się wypowiedzieć o jakości wykończeniu i wkładki w spodenkach bcm nowatex? bo się zastanawiam nad tymi csc, w grę wchodzą jeszcze z bikeworld.pl i biemme ... sam nie wiem najlepszą wkładkę mają pewnie biemme ale i cene najwyższa... szukam spodenek na szelkach, najlepiej szelki z siatki, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 ja mam spodenki na szelkach nowatexa bardzo sobie je chwale bardzo dobre wykonanie (uzyto 3 materialow) przewiewnosc 1 klasa Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marnon Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 ja mam spodenki na szelkach nowatexa bardzo sobie je chwale bardzo dobre wykonanie (uzyto 3 materialow) przewiewnosc 1 klasa Polecam jak długo już je masz? jaka jest wkładka - możesz zrobić jakieś foto? dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Mam je od polowy marca, zrobilem na nich juz okolo 1tys km zdjecia wrzuce pozniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marnon Napisano 27 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam Ja jestem szczęśliwym posiadaczem stroju wprost od firmy BCM Nowatex Zamówiłem w piątek w nocy A dzisiaj ( wtorek ) strój już doszedł Jest bardzo wygodny przejechałem już nim ze 100 kmów Polecam naprawdę dobra firma za komplet wraz z przesyłką zapłaciłem 232,50 a na allegro bez przesyłki jest za 230 zł Pozdross a tobie jak sie jeździ w spodenkach nowatexu? masz szelki z siatki? nie było problemu z rozmiarem? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marnon Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 właśnie rozmawiałem z gościem z bcm nowatex, pisał mi na gg że spodenki discovery różnią się od csc materiałem i wkładką, dziwne bo na stronce bcm są takie same opisy zarówno co do jednych jak i drugich, i tu moje pytanie warto dopłacać do discovery? jednak 30zł drogą nie chodzi... czekam na opinie i przepraszam za posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blizzard Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Ja szczeże mówiąc jak bym miałkase to bym dopłacił do discovery Dziś widziałem w sklepie koszulki shimano XTR za 175zł sztuka. Czy to jest wygórowana cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marnon Napisano 31 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Mam je od polowy marca, zrobilem na nich juz okolo 1tys km zdjecia wrzuce pozniej no i się nie doczekałem na foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 dzis stalem sie posiadaczem kompletnego stroju z bikeworld.pl na razie nie testowalem bo wlasnie trwa u nas burza.. ale wygladaja pozadnie jutro zobaczymy czy bylo to warte swojej ceny ;] a 175 zl za koszulke shimano xtr to nie duzo..jak na shimano a jak na koszulke to za to masz 2 z bikeworld.pl pozdro;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dj EGG Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 zobaczcie jeszcze ciuchy mount&wave dobre materialy za swietna cene, podobno bardzo starannie wykonane no i wygodne. poza tym dobre bo polskie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Road_King Napisano 15 Września 2006 Udostępnij Napisano 15 Września 2006 a ja polecam Berknera z Knurowa , najlepiej kupować u nich w sklepie przy firmie, super obsługa i rewelacyjny wybór Berkner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_l_83 Napisano 15 Września 2006 Udostępnij Napisano 15 Września 2006 a ja polecam Berknera z Knurowa , najlepiej kupować u nich w sklepie przy firmie, super obsługa i rewelacyjny wybór Berkner A moze orientujesz sie gdzie jeszcze można ich ciuchy kupic i za jakie pieniadze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blizzard Napisano 23 Października 2006 Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Witam Ja jestem szczęśliwym posiadaczem stroju wprost od firmy BCM Nowatex Zamówiłem w piątek w nocy A dzisiaj ( wtorek ) strój już doszedł Jest bardzo wygodny przejechałem już nim ze 100 kmów Polecam naprawdę dobra firma za komplet wraz z przesyłką zapłaciłem 232,50 a na allegro bez przesyłki jest za 230 zł Pozdross CZyli mam rozumieć że na stonie producenta wychodzi taniejh niż na allegro? Ciekaw jestem czym to jest spowodowane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.