Skocz do zawartości

[kaseta] Reklamacja zniszczonej kasety

krism4a1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sam sobie zobacz skoro nie wierzysz. Ja nie muszę sam siebie przekonywać.

Czy kolega miał w rękach wszystkie kasety wszystkich producentów, każdy produkt dostępny na rynku? :)

Poza tym sklep rozpatrzył roszczenie i wysłał nową kasetę na miejsce tej "sprawnej"....

Napisano

W związku z tym chyba zgłoszę Twoje dzieła w tym temacie do moderacji za sianie fermentu, podawanie nieprawdziwych informacji i naskakiwanie na innego użytkownika.

Zgłoś, leje w gacie ze strachu. 

Napisano

Dojrzałość , ta psychiczna a nie fizyczna w postaci mięśni tu i tam polega m.in. na zrozumieniu własnego błędu i przyznaniu się do niego.

Już nie mówię o przeproszeniu bo do tego trzeba mieć jeszcze oprócz jaj by się przyznać również kulturę.

Ty widocznie tego nie potrafisz.  a może i nie masz jednego i drugiego.

Napisano

Ta... znawcy... mógłbym wkleić fotkę tej kasety, ale bawi mnie Wasza ignorancja. Proszę łaskawie sobie zobaczyć że kasety serii HG5* były w dwóch wersjach. Brnijcie dalej. Ja poczytam Wasze mądrości.  

Napisano

Pasuje tu jak znalazł za Markiem Twainem: "Lepiej siedzieć cicho i sprawiać wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości."

Panowie dajcie już spokój z dalszą dyskusją.

Napisano

Ta... znawcy... mógłbym wkleić fotkę tej kasety, ale bawi mnie Wasza ignorancja. Proszę łaskawie sobie zobaczyć że kasety serii HG5* były w dwóch wersjach. Brnijcie dalej. Ja poczytam Wasze mądrości.  

Czekam na "syndrom niezrozumianego" - nie masz ochoty zrezygnować z tego forum i zlikwidować konta?...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...