Skocz do zawartości

[wydech] Imitacja wydechu wydająca dźwięki

lucash123456

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć wszystkim :) Chciałem poruszyć temat z innej beczki mający jako swoich zwolenników osoby trochę młodsze :) Chodzi o wydech do roweru wydający podczas jazdy dźwięki jak cross. Myślałem o kupnie tego wynalazku ( o ile dobrze pamiętam zwie się Turbospoke ) swojemu synowi, tylko nie wiem dokładnie co i jak. Miał ktoś styczność z tym, głośne to jest? Szukałem opinii jednak nigdzie nie znalazłem, a wydaje się być fajnym gadżetem dla młodszych miłośników rowerów. Pozdrawiam :)

Napisano

Przecież to kryptoreklama! Dopiero co wyleciał temat o tym. Na tym forum nie chcemy takiego śmietnika. Idź sprzedawać to gdzie indziej. i nie, nie wydaje mi się, żeby to była dobra opcja dla najmłodszych. Jak tego chcą to niech sobie plastikową butelkę wsadza i efekt ten sam, a za darmo. Pchanie pieniędzy ludziom wymyślającym, a później wciskającym rzeczy niepotrzebne jest tak samo żałosne jak sprzedawanie czegoś takiego, a w tym przypadku reklamowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...