lucash123456 Napisano 24 Czerwca 2014 Napisano 24 Czerwca 2014 Cześć wszystkim Chciałem poruszyć temat z innej beczki mający jako swoich zwolenników osoby trochę młodsze Chodzi o wydech do roweru wydający podczas jazdy dźwięki jak cross. Myślałem o kupnie tego wynalazku ( o ile dobrze pamiętam zwie się Turbospoke ) swojemu synowi, tylko nie wiem dokładnie co i jak. Miał ktoś styczność z tym, głośne to jest? Szukałem opinii jednak nigdzie nie znalazłem, a wydaje się być fajnym gadżetem dla młodszych miłośników rowerów. Pozdrawiam
dzemi15 Napisano 24 Czerwca 2014 Napisano 24 Czerwca 2014 Kiedys widzialem kawalek tworzywa w miare miekkiego ktore bylo przymocowane do ramy.
Kiciok Napisano 24 Czerwca 2014 Napisano 24 Czerwca 2014 Przecież to zwykła reklama. Przedmiot o tej nazwie jest na allegro tylko jeden, rejestracja na forum specjalnie z tego powodu?
deejay205 Napisano 24 Czerwca 2014 Napisano 24 Czerwca 2014 albo patyczek od loda między ramę a dźwignie od torpedo
Shah Napisano 24 Czerwca 2014 Napisano 24 Czerwca 2014 U nas do widelca mocowało sie spinaczem od bielizny wieczko od loda "w kubku"
turysta Napisano 24 Czerwca 2014 Napisano 24 Czerwca 2014 A za moich czasów wsadzało butelkę plastikową między koło tylne a ramę
lyndowss Napisano 24 Czerwca 2014 Napisano 24 Czerwca 2014 Przecież to kryptoreklama! Dopiero co wyleciał temat o tym. Na tym forum nie chcemy takiego śmietnika. Idź sprzedawać to gdzie indziej. i nie, nie wydaje mi się, żeby to była dobra opcja dla najmłodszych. Jak tego chcą to niech sobie plastikową butelkę wsadza i efekt ten sam, a za darmo. Pchanie pieniędzy ludziom wymyślającym, a później wciskającym rzeczy niepotrzebne jest tak samo żałosne jak sprzedawanie czegoś takiego, a w tym przypadku reklamowanie.
bbc Napisano 25 Czerwca 2014 Napisano 25 Czerwca 2014 Spinacz i karta. I mozna bylo latwo wlaczac i wylaczac.
Mod Team mrmorty Napisano 25 Czerwca 2014 Mod Team Napisano 25 Czerwca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.