rowerekk Napisano 7 Marca 2014 Napisano 7 Marca 2014 Witam, prosze o radę,chcę zmienić ogolnie napęd na nowy tylko potrzebował bym porady co wybrać: mam na ten czas: przerzutak tył : Shimano ALIVIO RD-M410 SGS kaseta : kaseta CS-HG41 (11-34T) - 8rz. łańcuch : CN-HG40 suport : VP BC-73 ( 42T) a manetki : SHIMANO ALIVIO ST-M405 Myslałem o pozostaniu przy manetkach i kasecie 8 rz oczywiścnie nowej. zastanawiałem sie nad częściami z SLX , ale : przerzutka SHIMANO SLX RD M662 SGS Korba Shimano SLX FC-M660 Pytanie czy będzie ze sobą współpracować, tylko pytanie jaki łańcuch i kaseta na 8rz.
Mod Team Puklus Napisano 7 Marca 2014 Mod Team Napisano 7 Marca 2014 Jest ok, kup łańcuch connexa800 i spinkę srama.
rowerekk Napisano 7 Marca 2014 Autor Napisano 7 Marca 2014 Dzięki za odpowiedź. Pytałem się w serwisie / sklepie rowerowym i usłyszałem iż nie będzie wspóracy poprwaniej między przerzutką slx a kasetą 8 rz. stąd moje pytanie.
macomac Napisano 8 Marca 2014 Napisano 8 Marca 2014 Popieram kolege up i odsylam do tematu o kompatybilnosci podpietego u góry dzialu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.