Skocz do zawartości

[dyskonty] Lidl, Biedronka, Aldi etc. oferta rowerowa 2014 cz.1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Opłaca się kupować ten licznik za całe 15.99 w Biedrze?

Do szosówki oczywiście.

Zależy mi tylko na prędkości, max prędkości i przebytej trasie.

Na dłuższy użytek, ale nie chce przepłacać, czy lepiej na tanie Sigmy polować?

nie nie opłaca się, miałem nie byłem z niego zadowolony po 1 słabo czytelny w słońcu, po 2 podświetlenie słabe po 3 co najważniejsze bardzo mała czułość powyżej 1 mm odległość magnesu od czujnika i już nie łapał, po 3 po 2 czy 3 przejadach się wziął i popsuł i w ogóle przestał cokolwiek liczyć. Oddałem do sklepu oddali od razu kasę i kupiłem żonie (bo dla niej to był) 16.12 taki jak ja mam i to jest licznik. Nie kupuj, nie polecam, kup sigmę nawet tą najtańszą.

P.S. nie doczytałem że chodzi o licznik z biedrony, ja miałem z lidla i nawet droższy bo 25zł kosztował. Ogólnie z lidla jak się dobrze wybierze to i dobrą rzecz można kupić ale ten licznik to był dobry jedynie w reklamie. Ten z biedry założe sie jeszcze gorszy będzie...a jak już kupiłeś top idź oddaj póki możesz

Napisano

Dzięki za pomoc, widziałem jakieś Sigmy za 30-50 zł, rozejrze się i chyba warto kupić bo biedny podobno dwa razy traci ;)

Najbardziej zależy mi na długim czasie na baterii no i dobrego działania.

Napisano

Siemanko mam prośbę. Gdyby ktos widzial w lidlu koszulkę rowerową w rozmiarze xl z tej oferty co to nazwali ją i gacie "profesjonalne" to proszę dajcie znac. Fajnie mi się w niej jeździ i chcialbym drugą ;)

• Mod Team
Napisano

Widziałem takowe w Kwidzynie, Iławie i Ostródzie (czyli na trasie Kwidzyn - Olsztyn) Poszukaj miejscowych ;)

Widziałem takowe w Kwidzynie, Iławie i Ostródzie (czyli na trasie Kwidzyn - Olsztyn) Poszukaj miejscowych ;)

Napisano

Moja kobieta jezdzi ciagle po Polsce takze zajedzie i tam po drodze pewnie ;)

takze dzieki za info ;)

A w okolicach Wrocławia nikt przypadkiem nie widział ostatnio?

Napisano

Dzięki za pomoc, widziałem jakieś Sigmy za 30-50 zł, rozejrze się i chyba warto kupić bo biedny podobno dwa razy traci ;)

Najbardziej zależy mi na długim czasie na baterii no i dobrego działania.

Sigmy za 30 zł? Gdzie?

Napisano

Czy ktoś orientuje się czy w jakimś Lidlu (najlepiej okolice Leszna), zostały jakieś spodenki rowerowe nazwane profesjonalnymi w rozmiarze XL, najlepiej czarne. 

Napisano

Ale takie worki to są w każdym hipermarkecie przecież. Niedługo będziecie wrzucać promocje na wodę i cytryny, że też niby przydatne na rowerze...

Napisano

lampke można zaanonsować?

kupiłem wczoraj czołówkę  w Kauflandzie za 9,99 - wydaje się być ok :) aczkolwiek jeszcze nie testowałem w praktyce..

z drugiej strony wygląda mniej solidnie od zeszłorocznej biedronkowej, ale może da radę...

Napisano

Gazetki znajduje się oczywiście na stronie Lidl.pl w "naszych gazetkach" oferta od 18.08, dział "biegaj z crivit, strona 27, prawy dolny róg. 

Nie nie sposób nie trafić :P

Napisano

Prawdopodobnie domyślacie się, co będzie w Lidlu w nadchodzącej ofercie rowerowej - tak, jak zwykle prawie to samo :-)

http://www.lidl.cz/cps/rde/SID-D1CAAD1F-DE57B93F/www_lidl_cz/hs.xsl/nabidka.htm?id=284

Właśnie widze ciekawe jakie ceny będą w polsce.

Zauważyłem pare ciekawych produktów.

Jestem ciekaw tych butów spd. Jak będą w polsce na pewno przymierze bo mam rozmiar normalny 46 a tu jak widze tylko 45 :(

http://www.lidl.cz/cps/rde/SID-B93C275F-708E336C/www_lidl_cz/hs.xsl/nabidka.htm?action=showDetail&id=15500

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...